Libnet.ro
UNICEF

21:30

Mircea Albulescu, aplauze pe ultimul drum. Artistul a fost inmormantat cu onoruri militare FOTO

Adevărul Adevărul,
Mircea Albulescu, aplauze pe ultimul drum. Artistul a fost inmormantat cu onoruri militare FOTO

Trupul neinsufletit al actorului Mircea Albulescu a fost depus de sambata la Capela de la Cimitirul Reinvierea, iar duminica, la ora 14. 00, a avut loc inmormantarea, in prezenta a sute de admiratori si colegi de breasla. continuă pe Adevărul

Mircea Albulescu a murit. Cine a fost actorul roman care l-a impresionat pe Coppola

Mircea Albulescu a murit. Era unul dintre cei mai mari actori ai Romaniei si avea81 de ani. in urma sa, a ramas o bogata cariera artistica. Cine era Mircea Albulescu? Actorul a jucat a jucat in multe dintre filmele regizate de Sergiu Nicolaescu Dacii, 1967, Mihai Viteazul, 1970, Zile Fierbinti, 1975, Revansa, 1978, Pentru Patrie, [].

Mircea Albulescu a jucat ultimul rol la Teatrul National. Fostul actor va fi inmormantat duminica, cu onoruri militare, la Cimitirul Reinvierea (VIDEO)

Mircea Albulescu va fi condus astazi pe ultimul drum. Sute de romani au mers ieri la teatrul National pentru a-si lua ramas bun de la marele actor. Trupul neinsufletit al maestrului a fost dus apoi la ca.

FOTO. Cele mai interesante roluri ale lui Mircea Albulescu, pe scena Teatrului National Bucuresti

Mircea Albulescu a fost actor al Teatrului National Ion Luca Caragiale din Bucuresti din 1975 pana in prezent. Ultima rol jucat pe aceasta scena, la data de 2 aprilie 2016, a fost Boian, in piesa Molto, gran impressione de Romulus Vulpescu, regia Dan Tudor.

Mircea Albulescu a fost inmormantat la Cimitirul Reinvierea, cu onoruri militare. Pe ultimul drum l-au dus actori, politicieni, personalitati sau oameni simpli, care l-au admirat pe maestru (VIDEO)

Mircea Albulescu a fost condus astazi pe ultimul drum la cimitirul Reinvierea. Apropiati si persoane care l-au admirat au venit sa isi ia ramas bun de la maestru. Mircea Albulescu s-a stins din.

Mircea Albulescu, inmormantat la cimitirul Reinvierea cu onoruri militare

Actorul Mircea Albulescu a fost inmormantat astazi, cu onoruri militare, la cimitirul Reinvierea din Bucuresti.

Actorul Mircea Albulescu, inmormantat cu onoruri militare

Actorul Mircea Albulescu a fost inmormantat, duminica, cu onoruri militare, la cimitirul Reinvierea din Capitala. La inmormantare au fost prezente circa 100 de persoane, membri ai familiei, fosti colegi de scena, simpatizanti precum si militari ai Brigazii 30 Garda Mihai Viteazul.

Mircea Albulescu, inmormantat cu onoruri militare

Maestrul Mircea Albulescu a fost inmormantat cu onoruri militare la Cimitirul Reinvierea, duminica. Zeci de colegi de teatru au venit sa-si ia ramas bun de la artist. Mircea Albulescu a lasat i.

Documentul CNSAS care atesta ca actorul Mircea Albulescu a fost sursa Manole a Securitatii, avand dosar de retea. Ce i-a relatat artistul unui ofiter, in anul 1988

Ziarul Adevarul a intrat in posesia Adeverintei nr. 2011 eliberata de Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii prin care se certifica faptul ca Iorgu Albulescu Mircea Albulescu) are dosar de retea. Marele actor Mircea Albulescu, care a murit vineri dimineata 8 aprilie 2016) la varsta de 81 de ani, a primit de la Securitate numele conspirativ Manole.

Mircea Albulescu a murit. Va fi inmormantat duminica cu onoruri militare. Colegii de breasla deplang moartea marelui actor

Actorul Mircea Albulescu avea grad de comandor si va fi inmormantat cu onoruri militare; sicriul cu trupul neinsufletit va fi depus sambata in foaierul Salii Mari a Teatrului National Bucuresti, iar duminica va avea loc inmormantarea, la ora 14.

Actorul Mircea Albulescu va fi inmormantat cu onoruri militare duminica la Cimitirul Reinvierea

Actorul Mircea Albulescu avea grad de comandor si va fi inmormantat cu onoruri militare. Sicriul cu trupul neinsufletit va fi depus sambata, intre orele 10,00 si 13,00, in foaierul Salii Mari a Teatrului National Bucuresti. Marele artist va fi transportat apoi la Capela de la Cimitirul Reinvierea, iar inmormantarea va avea loc duminica, la ora 14:00.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )