Libnet.ro
UNICEF

19:00

Mircea Albulescu a murit. Va fi inmormantat duminica cu onoruri militare. Colegii de breasla deplang moartea marelui actor

Adevărul Adevărul,
Mircea Albulescu a murit. Va fi inmormantat duminica cu onoruri militare. Colegii de breasla deplang moartea marelui actor

Actorul Mircea Albulescu avea grad de comandor si va fi inmormantat cu onoruri militare; sicriul cu trupul neinsufletit va fi depus sambata in foaierul Salii Mari a Teatrului National Bucuresti, iar duminica va avea loc inmormantarea, la ora 14. continuă pe Adevărul

Actorul Mircea Albulescu va fi inmormantat cu onoruri militare duminica la Cimitirul Reinvierea

Actorul Mircea Albulescu avea grad de comandor si va fi inmormantat cu onoruri militare. Sicriul cu trupul neinsufletit va fi depus sambata, intre orele 10,00 si 13,00, in foaierul Salii Mari a Teatrului National Bucuresti. Marele artist va fi transportat apoi la Capela de la Cimitirul Reinvierea, iar inmormantarea va avea loc duminica, la ora 14:00.

Mircea Albulescu a murit. Rolurile mari ale actorului. Astept moartea, sunt tot mai aproape de ea, e cea mai grea asteptare

Actorul Mircea Albulescu a murit, vineri, 8 aprilie, la varsta de 81 de ani. De numele sau se leaga zeci de roluri memorabile in piese de teatru si film.

REPORTAJ Nepotul lui Nicolae Ceausescu, inmormantat la Scornicesti cu onoruri militare. L-a distrus ca lumea ii lua familia peste picior

Emil Barbulescu, nepotul de sora al fostului presedinte Nicolae Ceausescu, a fost inmormantat marti, 5 martie, la Scornicesti. A fost condus la cimitir de aproape 200 de rude, prieteni si cunoscuti.

Nepotul lui Nicolae Ceausescu, slujba de inmormantare cu onoruri militare: L-a distrus singuratatea asta, si cand a vazut ca toata lumea ii ia familia peste picior! (FOTO)

Emil Barbulescu, nepotul fostului presedinte Nicolae Ceausescu, a fost inmormantat cu onoruri militare la Scornicesti, fiind condus la locul de veci de aproximativ 200 de rude, prieteni si cunoscuti, ar.

Mircea Albulescu a murit. Cine a fost actorul roman care l-a impresionat pe Coppola

Mircea Albulescu a murit. Era unul dintre cei mai mari actori ai Romaniei si avea81 de ani. in urma sa, a ramas o bogata cariera artistica. Cine era Mircea Albulescu? Actorul a jucat a jucat in multe dintre filmele regizate de Sergiu Nicolaescu Dacii, 1967, Mihai Viteazul, 1970, Zile Fierbinti, 1975, Revansa, 1978, Pentru Patrie, [].

Mircea Albulescu a murit

Actorul Mircea Albulescu a murit la varsta de 81 de ani. Mircea Albulescu era unul dintre cei mai indragiti actori romani, era profesor universitar Doctor in Arte), publicist, poet,.

Mircea Albulescu a murit. Actorul avea 81 de ani

Mircea Albulescu a murit, vineri dimineata, la Spitalul Floreasca, unde era internat de joi. in ultima vreme, actorul suferise mai multe interventii pe cord. Avea 81 de ani.

Stela Popescu, in stare de soc dupa ce a aflat ca Mircea Albulescu a murit. Pleaca pe rand crema artistilor

Mircea Albulescu a incetat din viata, in aceasta dimineata, la Spitalul Floreasca. indragitul actor, in varsta de 81 de ani, avea mai multe probleme cardiace, iar inima sa a cedat.

Actorul Mircea Albulescu a murit la varsta de 81 de ani (VIDEO)

Actorul Mircea Albulescu a incetat din viata la varsta de 81 de ani, informeaza B1 TV. Astept moartea, sunt tot mai aproape de ea, e cea mai grea asteptare. Sotia mea a incetat din viat.

A murit Mircea Albulescu. Va fi inmormantat duminica la Cimitirul Reinvierea

Mircea Albulescu a murit vineri, la varsta de 81 de ani. Trupul neinsufletit al actorului va fi depus sambata in foaierul Teatrului National din Bucuresti.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )