Libnet.ro
UNICEF

09:15

Mircea Badea despre Antonescu: Pana acum era cu Basescu, cu lovitura de stat, iar dintr-o data, doctrina de dreapta, devine o biblie!

Antena3 Antena3,
Mircea Badea despre Antonescu: Pana acum era cu Basescu, cu lovitura de stat, iar dintr-o data, doctrina de dreapta, devine o biblie!

Citizen Badea a vorbit in cadrul editiei de astazi al emisiunii 100 de Minute cu Alessadra Stoicescu despre parerile politice pe care acesta le impartaseste cu ascultatorii Radio Zu. Era un cetatean. continuă pe Antena3

Mircea Badea despre alianta PNL-PDL: Si grotescul poate avea la un moment dat fascinatia sa

Mircea Badea si Mihai Gadeau au comentat in cadrul editiie de astazi al emisiunii Sinteza Zilei comportamentul bizar de care a dat dovada fostul lider PNL, Crin Antonescu. Eu sunt fan Antonescu! Cum apare la.

Mircea Badea, despre rezultatele PMP-ului: La 2,8 la suta nu ai ce face nici cu dreapta, nici cu stanga

Alianta politica Crin Antonescu - Vasile Blaga - Mihai Razvan Ungureanu a starnit multe hohote de ras in platoul emisiunii Sinteza Zilei. Mircea Badea a comentat in stilul caracteristic atat rezultatele la.

Mircea Badea: Va fi o seara importanta si pentru horticultura. Cred ca se vor taia crini

Realizatorul emisiunii in Gura Presei, Mircea Badea, a comentat, intr-o editie speciala a Antena 3, ca incidentul prin care a trecut Traian Basescu i-a trezit o singura reactie. Am vazut reactii.

Mircea Badea: Eu cred ca PNL-ul va avea soarta PNTCD-ului

Mircea Badea, impreuna cu Mihai Gadea si invitatii editiei de astazi ai emisiunii Sinteza Zilei au comentat afirmatiile lui Sir Graham Watson cu privire la schimbarea brusca de atitudine a liderului.

Iulia Cirmaciu, Deutsche Bank: Am primit pana acum 1.000 de CV-uri pentru salarii de pana la 2.000 $

Centrul de tehnologie al Deutsche Bank din Europa Centrala si de Est, deschis la Bucuresti, a atras pana acum interesul a 1. 000 de specialisti romani in IT, care au aplicat pentru salarii de pana la 2. 000 de dolari, a spus Iulia Cirmaciu, head of HR la.

Deutsche Bank: Am primit pana acum 1.000 de CV-uri pentru salarii de pana la 2.000 euro

Centrul de tehnologie al Deutsche Bank din Europa Centrala si de Est, deschis la Bucuresti, a atras pana acum interesul a 1. 000 de specialisti romani in IT, a spus Iulia Cirmaciu, head of HR la Deutsche Bank Global Technology Center in cadrul.

Mircea Badea: Este o harneala de trei lei! De fapt aceste alegeri prezidentiale in Romania, vor fi in legatura cu Basescu

Citizen Badea si-a spus parerea referitoare la alegerile prezidentiale ce vor avea loc in Romania, in cadrul editiei de astazi al emisiunii 100 de Minute cu Alessandra Stoicescu. Este o harneala de trei lei! D.

Liviu Dragnea, catre Ion Iliescu: Este cel mai mare scor pe care l-a avut PSD pana acum / Iliescu - E esecul lui Crin

Liviu Dragnea i-a spus duminica seara lui Ion Iliescu ca PSD a obtinut la alegerile europarlamentare cel mai bun scor din istoria sa, iar fostul presedinte a apreciat ca este o lectie buna pentru PNL, e esecul lui Crin Antonescu.

Ion Iliescu, despre Antonescu: O lichea si un om lipsit de substanta. Si-a incheiat cariera politica

Crin Antonescu este o lichea si un om lipsit de substanta, care si-a incheiat cariera din cauza jocului pe care l-a facut la europarlamentare, sustine presedintele onorific al PSD, Ion Iliescu. Este o.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )