Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Badea, despre cum a fost prins Marian Godina cu 113 km/h: Iresponsabil complet

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, despre cum a fost prins Marian Godina cu 113 km/h: Iresponsabil complet

Mircea Badea a comentat in pasa dintre Sinteza Zilei-in Gura Presei cum a fost prins Marian Godina cu 113 km/h in localitate. Godina prins, ce bine suna asta, cu 113 km/h in localitate. Iresponabil. continuă pe Antena3

A calcat pe bec! Marian Godina a ramas fara permis de sarbatori (VIDEO)

Si politistii calca pe bec. Marian Godina a ramas fara permis de conducere, dupa ce a fost prins cu o viteza record in localitate, informeaza B1 TV. Politistul-vedeta a uitat sa se uite in bord.

Marian Godina a ramas fara permis de conducere. Cu ce viteza a fost surprins in localitate

Celebrul politist Marian Godina a ramas fara permis de conducere. Asta dupa ce a fost prins in timp ce gonea cu 113 kilometri pe ora in localitate. Godina a explicat apoi pe blogul sau ce s-a intampl.

Cum a ramas Marian Godina fara permis de conducere. A fost surprins de radar cu 113 kilometri la ora in localitate

Politistul brasovean Marian Godina a povestit pe site-ul personal cum a ramas fara permis de conducere in timp ce se intorcea acasa de la Chisinau, unde si-a petrecut o parte din concediu.

Cum a ramas Marian Godina fara permis de conducere. A fost surprins de radar cu 113 kilometri pe ora in localitate

Politistul brasovean Marian Godina a povestit pe site-ul personal cum a ramas fara permis de conducere in timp ce se intorcea acasa de la Chisinau, unde si-a petrecut o parte din concediu.

Mircea Badea RUPE TACEREA si spune ADEVARUL despre Andreea Esca: Asta e BOMBA mondena a anului!

Mircea Badea a avut o reactie acida dupa ce a aflat ca Andreea Esca a declarat ca romanii sunt dezamagiti de vremurile in care traim si ca nu mai au speranta de acum 20-30 de ani. Care sunt ofurile?.

Mircea Badea: Amnistia - Ce parti bune are si ce parti proaste!

Mircea Badea e explicat, luni, la in gura presei, ca nu este un fan al amnistiei, dar ca aceasta are si parti bune. Mircea a subliniat ca nu crede ca legea amnistiei s eva adopta.

Clipul viral cu care si-a inceput Mircea Badea emisiunea: Nu exista nimic mai tare de atat!

Mircea Badea a inceput editia de luni a emisiunii in gura presei cu un clip video devenit viral. Cum este sa realizezi aceasta emisiune, va veti intreba si va voi raspunde: uneori sa realizezi aceasta .

Mircea Badea: E foarte simplu ce s-a intamplat la interviul cu Ion Iliescu

Continua controversele in jurul discutiei purtate de Ion Iliescu cu jurnalistii de la Le Figaro. Citeste si: Noi informatii in scandalul Iliescu - Le Figaro. Dovada ca Ion Iliescu nu a fost citat corect -.

Preotul don Juan, imbratisat de enoriasi. Ce spun satenii despre amantlacul parintelui prins in fapt de preoteasa

Reprezentantii Mitropoliei Moldovei si Bucovinei au demarat o investigatie dupa ce sotia unui preot din judet a formulat o plangere in care acuza ca slujitorul Domnului i-ar fi fost infidel. Pana la finalizarea anchetei, clericii au decis ca Flavian D. sa fie oprit de la slujire.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )