Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mircea Badea: Eu am fost fan Liviu Dragnea

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Eu am fost fan Liviu Dragnea

Mircea Badea a dezvaluit ca a existat un moment cand a fost fanul lui Liviu Dragnea. Fac o rectificare. Am spus ca niciodata nu am fost fan Liviu Dragnea, n-ai cum sa fii fanul unui om politic. continuă pe Antena3

Subiectiv: Cine sunt contestatarii lui Liviu Dragnea, de la inalta Curte

Razvan Dumitrescu a dezvaluit, la Subiectiv, de la Antena 3, cine au fost, de fapt, contestatarii lui Liviu Dragnea de la inalta Curte, din 3 octombrie. Un scandal a izbucnit, la iCCJ, intre.

Mihai Tudose, certat de Mircea Badea pentru ca vrea sa schimbe ministrii penali. Premierul a aparat DNA

Schimb acid de replici in direct, la TV. Premierul Mihai Tudose a fost luat la rost de Mircea Badea, dupa ce a sustinut ca ministrii cu probleme penale strica imaginea Cabinetului si trebuie schimbati,.

SOC si groaza! Mihai Tudose o apara pe KOVESI, in fata lui Mircea Badea! (FOTO)

Schimb acid de replici in direct, la TV. Premierul Mihai Tudose a fost luat la rost de Mircea Badea, dupa ce a sustinut ca ministrii cu probleme penale strica imaginea Cabinetului si trebuie schimbati,.

Schimb dur de replici intre Mihai Tudose si Mircea Badea pe dosarul Belina. Premierul: Perceptia e ca facem scut in jurul unor oameni care au furat planeta

Premierul Mihai Tudose s-a contrat aseara, la Antena 3, cu Mircea Badea, pe tema remanierii ministrilor cu probleme penale, in contextul dosarului Belina. Premierul a sustinut ca procurorii nu se apuca sa faca dosare pe banda rulanta doar pentru a remania ministri.

Seful CCR, declaratie controversata despre dosarul lui Liviu Dragnea: Pai asta e coruptie? (VIDEO)

Presedintele CCR a declarat intr-un interviu pentru B1 TV ca dosarul in care Liviu Dragnea si fosta sa sotie, Bombonica Dragnea, au fost trimisi in judecata este instrumentat de DNA doar prin.

Liviu Dragnea si Marius Pieleanu: Sondajul Avangarde care anunta prabusirea increderii in Guvernul Tudose nu a fost comandat de PSD

Liviu Dragnea, presedintele PSD, si sociologul Marius Pieleanu au declarat luni ca sondajul Avangarde prezentat vineri de Pieleanu la Antena 3 nu a fost comandat de PSD. Reamintimc a sondajul arata o prabusire a increderii in guvernul Tudose in doar o luna.

Game over, Daddy! Liviu Dragnea si-a gasit nasul - cutitarul de Braila

Se ascut din nou sabiile in PSD. Dupa ce s-a descotorosit de Sorin Grindeanu, Liviu Dragnea este nemultumit si de Mihai Tudose, care a inceput sa miste in front. Dragnea a vrut sa-i arate lui.

Liviu Dragnea face un pas inapoi in chestiunea legilor Justitiei

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, pare sa faca un pas inapoi in privinta modificarilor propuse asupra legilor Justitiei, modicari promovate de ministrul Tudorel Toader si pe care Dragnea, pana acum, le accepta.

Sondajul care contrazice tot ce spune Liviu Dragnea: Cati romani ar mai vota PSD in urmatoarele alegeri

Un sondaj IMAS privind intentiile de vot a romanilor contrazice tot ce a spus in ultimele luni presedintele PSD, Liviu Dragnea, si mai ales datele prezentate frecvent de sociologul Marius.

Liviu Dragnea isi pune un om de incredere la sefia Curtii de Conturi. Cine este Mihai Busuioc, cel avizat in secret sa preia instutia

Fiti linistiti, PSD vegheaza! Mai ales dupa ce Liviu Dragnea a reusit sa-si impuna omul pentru postul de presedinte al Curtii de Conturi. Vorbim despre Mihai Busuioc, secretarul general al Guvernului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )