Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Baniciu, despre Conchita Wurst: Sunt femei carora le creste barba de cand il asteapta pe Fat Frumos, degeaba

Adevărul Adevărul,
Mircea Baniciu, despre Conchita Wurst: Sunt femei carora le creste barba de cand il asteapta pe Fat Frumos, degeaba

Muzicianul Mircea Baniciu, fostul solist la Phoenix, actual membru al trupei Pasarea Rock, a oferit un interviu inedit pentru Adevarul, in care a vorbit si despre Conchita Wurst, castigatorul Eurovision. continuă pe Adevărul

Conchita Wurst, felicitata de Elton John! Nu se lasa pana cand nu va castiga un Grammy!

Dupa victoria de la Eurovision, Conchita Wurst are planuri mari si isi doreste sa fie star international in toata regula. Cantareata austriaca a declarat la The Graham Norton Show ca urmatorul pas in cariera ei este castigarea unui Grammy. Conchita a dezvaluit ca a fost foarte bine primita in toata Europa dupa victoria ei de la Eurovision si chiar a primit laude si din partea lui Sir Elton John.

BOMBA! Conchita Wurst, in turneu cu Lady Gaga?! Afla AICI detalii INCREDIBILE!

Castigatoarea trofeului celei de-a 59-a editii a concursului Eurovision, Conchita Wurst, cunoaste din momentul care i-a schimbat intreaga cariera un.

Conchita Wurst, primita la o regina la Viena! A cantat in fata a 10.000 de persoane!

Dupa o saptamana in care a colindat mai multe tari din Europa si a luat parte la mai multe show-uri de televiziune, Conchita s-a intors la Vienna weekendul trecut, acolo unde a fost primita ca o regina. Castigatoarea Eurovisionului a cantat in fata a 10. 000 de oameni prezenti in fata Guvernului din Viena si a fost sustinuta la eveniment chiar de Cancelarul Austriei, care este si seful Guvernului.

Adevarul Live, de la ora 12.00: Florin Iaru si Mircea Kivu despre legatura dintre bunul cetatean si vot

Scriitorul Florin Iaru si sociologul Mircea Kivu vor polemiza astazi, de la ora 12. 00 la Adevarul Live, pe marginea propunerii comunitatii Uniti Salvam de a declansa pe 25 mai o greva cetateneasca.

Mircea Badea, despre Traian Basescu: Omul nu numai ca, ilegitim, controleaza institutii ale statului, dar vrea sa stie si lumea

Mircea Badea a comentat, marti, o declaratie a lui Traian Basescu, care lauda DNA ca a oprit arestarile in perioada campaniei electorale. Nu exista asa ceva pe Pamant. O astfel de ostentatie in a.

Exclusiv! Mircea Geoana, despre prezenta lui Joe Biden in Romania

Mircea Geoana, inalt Reprezentant al premierului pentru proiecte economice si diplomatie, a vorbit, la Antena 3, despre prezenta vicepresedintelui american Joe Biden in Romania. Nu e nevoie sa vina cineva din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )