Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Basescu a ajuns la DNA

România Liberă România Liberă,
Mircea Basescu a ajuns la DNA

Mircea Basescu a fost citat sa se prezinte joi la DNA, in dosarul in care Florin Anghel a reclamat presupuse fapte de trafic de influenta care ar fi fost comise de fratele presedintelui, la audieri fiind asteptati si Bercea Mondial, sotia acestuia si Marian Capatana, potrivit unor surse judiciare. continuă pe România Liberă

UPDATE. Mircea Basescu, la DNA: E treaba lui Bercea ce spune

Mircea Basescu a fost citat sa se prezinte joi la DNA, in dosarul in care Florin Anghel a reclamat presupuse fapte de trafic de influenta care ar fi fost comise de fratele presedintelui, la audieri fiind asteptati si Bercea Mondial, sotia acestuia si Marian Capatana, potrivit unor surse judiciare.

Plangerea fiului lui Bercea Mondial impotriva lui Mircea Basescu, preluata de DNA Central

Plangerea formulata de Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, impotriva fratelui presedintelui, Mircea Basescu, pentru trafic de influenta si inselaciune, a fost preluata de structura centrala a Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Mircea Basescu a ajuns la DNA: E treaba lui Bercea ce spune (VIDEO)

Mircea Basescu a venit, joi, la sediul central al DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care fiul lui Bercea Mondial il acuza de trafic de influenta. Fratele presedintelui a declarat, la intrare, intrebat cum.

Fiica lui Bercea sustine ca i s-au dat bani, ca sa nu dea inregistrarile cu Mircea Basescu la DNA

Fiica lui Bercea Mondial, Izaura Anghel, a spus, joi, ca Marian Capatana, intermediul acestei afaceri, i-a dat saptamana trecuta 20. 000 de euro, ca sa nu mai dea la DNA dovezile pe care ea si familia ei le.

Mircea Basescu, retinut de DNA pentru trafic de influenta

Update 19:44 Mircea Basescu, retinut pentru 24 de ore Procurorii DNA au dispus punerea in mi and scare a ac and tiunii penale and si re and tinerea pentru 24 de ore a lui Mircea Basescu, acuzat de trafic de influen and ta.

DNA Bucuresti ancheteaza acuzatiile de trafic de influenta in cazul Mircea Basescu

DNA Bucuresti ancheteaza acuzatiile de trafic de influenta. DNA a inceput cercetarile in dosarul in care Mircea Basescu este acuzat de trafic de influenta. Denuntul facut de Florin Anghel se.

Mircea Basescu, chemat la DNA ca suspect. E treaba lui Bercea ce spune

Mircea Basescu, fratele presedintelui, a venit, joi, la sediul central al DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care fiul lui Bercea Mondial il acuza de trafic de influenta. Raspunzand unei intrebari.

Mircea Basescu spune ca a fost citat la DNA in calitate de suspect

Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, a declarat, joi, ca a fost citat la structura centrala a DNA in calitate de suspect, in dosarul in care Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, l-a reclamat.

Mircea Basescu: Am fost citat la DNA in calitate de suspect

50 - Mircea Basescu, a declarat, joi, ca a fost citat la structura centrala a DNA in calitate de suspect, precizand ca a fost chemat sa se prezinte la sediul insitutiei la ora 18. Stire initiala.

Mircea Basescu, citat la DNA Bucuresti in cazul plangerii facute de Florin Anghel

Mircea Basescu a fost citat sa se prezinte joi la DNA, in dosarul in care Florin Anghel a reclamat presupuse fapte de trafic de influenta care ar fi fost comise de fratele presedintelui, la audieri fiind.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )