Libnet.ro
UNICEF

18:15

Mircea Basescu cere Tribunalului Bucuresti revocarea arestarii preventive; termen - 21 iulie

Hotnews Hotnews,
 Mircea Basescu cere Tribunalului Bucuresti revocarea arestarii preventive; termen - 21 iulie

Mircea Basescu a depus la Tribunalul Bucuresti o cerere de revocare a masurii arestarii preventive iar instanta a stabilit pentru 21 iulie termenul cand va dezbate aceasta solicitare, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Mircea Basescu cere revocarea masurii de arestare dupa expertiza facuta inregistrarilor depuse la dosar

Avocatul lui Mircea Basescu, Nelu Tasca, a depus miercuri la Tribunalul Bucuresti o cerere de revocare a masurii arestarii preventive, dupa ce procurorii anticoruptie i-au prezentat fratelui presedintelui, marti, rezultatul expertizei criminalistice a inregistrarilor facute de fiul lui Bercea Mondial.

Mircea Basescu cere devansarea judecarii cererii de eliberare

Avocatul lui Mircea Basescu a facut cerere de preschimbare a termenului la care judecatorii sa ia in discutie revocarea masurii arestului preventiv. Solicitarea ar urma sa fie analizata pe 21 iulie, la o zi.

Tribunalul Bucuresti judeca pe 21 iulie cererea de revocare a arestarii lui Mircea Basescu

Magistratii Tribunalului Bucuresti vor judeca pe data 21 iulie cererea de revocare a masurii arestarii lui Mircea Basescu, inaintata de avocatii acestuia.

Magistratii Tribunalului Bucuresti judeca pe 21 iulie cererea de revocare a masurii arestarii lui Mircea Basescu

Magistratii Tribunalului Bucuresti vor judeca pe data 21 iulie cererea de revocare a masurii arestarii luiMircea Basescu, inaintata de avocatii acestuia, relateaza B1 TV. Avocatii lui Mircea Basescu au.

Instanta: Mircea Basescu promitea INTERVENTII la presedinte. Fratele lui Traian Basescu, PERICOL pentru ordinea publica

Iata, mai jos, motivarea instantei in cazul arestarii preventive in cazul arestarii lui Mircea Basescu. Mircea Basescupromitea interventii la presedinteDin continutul identic al acestor acte de.

Motivarea arestarii lui Mircea Basescu: grad ridicat de pericol social,sentimentul de insecuritate in randul societatii civile

Mircea Basescu a fost mentinut in arestul preventiv de judecatorul de drepturi si libertati de la Curtea de Apel Bucuresti deoarece exista un grad ridicat de pericol social. Faptele fratelui presedintelui tarii au rezonanta negativa in societate. Arestarea s-a impus chiar daca probele, respectiv filmarile facute de clanul Bercea, nu au fost depuse pe suportul original.

Cererea de eliberare a lui Mircea Basescu se va judeca pe 21 iulie

Cererea de eliberare a lui Mircea Basescu se va judeca pe 21 iulie, la Tribunalul Bucuresti. Fratele presedintelui spunea ca nu va face cerere de eliberare pana nu va veni motivarea judecatorilor, document.

Motivare Curtea de Apel: Mircea Basescu a acreditat ideea ca are justitia la discretie

Judecatorii de la Curte de Apel Bucuresti sustin ca Mircea Basescu si intermediarul Marian Capatina, prin faptele pe care le-au savarsit, au acreditat ideea ca justitia este la discretia influentelor lor si au profitat de pozitia pe care o are fratele presedintelui, relateaza Agerpres.

MOTIVARE Curtea de Apel: Mircea Basescu si Marian Capatana au acreditat ideea ca justitia este la discretia lor

Curtea de Apel Bucuresti arata in motivarea deciziei de mentinere in arest preventiv a lui Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, ca eliberarea acestuia ar perturba ordinea publica si au retinut ca apararea invocata de acesta in timpul procesului este lipsita de veridicitate.

CAB: Mircea Basescu a fost arestat pentru ca faptele de care e acuzat au grad ridicat de pericol social

Mircea Basescu a fost arestat pentru ca prin natura infractiunilor comise se creaza un ridicat pericol social, a mortivat, miercuri, Curtea de Apel Bucuresti, citata de B1 TV. Totodata, lasarea lor in liberatate .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2768 seconds )