Libnet.ro
UNICEF

19:00

MOTIVARE Curtea de Apel: Mircea Basescu si Marian Capatana au acreditat ideea ca justitia este la discretia lor

Adevărul Adevărul,
MOTIVARE Curtea de Apel: Mircea Basescu si Marian Capatana au acreditat ideea ca justitia este la discretia lor

Curtea de Apel Bucuresti arata in motivarea deciziei de mentinere in arest preventiv a lui Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, ca eliberarea acestuia ar perturba ordinea publica si au retinut ca apararea invocata de acesta in timpul procesului este lipsita de veridicitate. continuă pe Adevărul

Motivare Curtea de Apel: Mircea Basescu a acreditat ideea ca are justitia la discretie

Judecatorii de la Curte de Apel Bucuresti sustin ca Mircea Basescu si intermediarul Marian Capatina, prin faptele pe care le-au savarsit, au acreditat ideea ca justitia este la discretia influentelor lor si au profitat de pozitia pe care o are fratele presedintelui, relateaza Agerpres.

Mircea Basescu si Marian Capatana, adusi la DNA. Procurorii pun sechestru pe averil

Omul de afaceri Mircea Basescu a fost adus la DNA, unde li se va aduce la cunostinta ca averea le este pusa sub sechestru, in dosarul in care el si Marian Capatana sunt acuzati de trafic de influenta.

Procurorii au pus sechestru pe o parte din averile lui Mircea Basescu si Marian Capatana. inregistrarile, probe la dosar

Procurorii DNA au decis sa puna sechestru pe o parte din averea lui Mircea Basescu si a lui Marian Capatana. Cei doi au fost adusi marti la sediul institutiei pentru a li se comunica rezultatul expertizei in cazul inregistrarilor din dosarul in care ii acuza pe mai multi membri ai familiei Anghel de santaj.

Sechestru pe o parte din averile lui Mircea Basescu si Marian Capatana. inregistrarile, probe la dosar

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au decis sa puna sechestru pe o parte din averea lui Mircea Basescu si a lui Marian Capatana. Cei doi au fost adusi, marti, la sediul institutiei pentru a li se comunica rezultatul expertizei in cazul inregistrarilor din dosarul in care ii acuza pe mai multi membri ai familiei Anghel de santaj.

Procurorii DNA pun sechestru pe averile lui Mircea Basescu si Marian Capatana

Mircea Basescu a fost adus, marti, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, relateazaB1 TV. in acelasi timp, procurorii pun sechestru pe averea lui fratelui presedintelui, care este cercetat intr-un.

DNA a confirmat ca inregistrarile cu Mircea Basescu nu sunt modificate

Actualizare 12:16 DNA, sechestru pe averile lui Mircea Basescu si Capatana Procurorii DNA au pus sechestru pe averea lui Mircea Basescu si a presupusului sau complice, Marian Capatina, anchetatorii urmarind sa recupereze cei 250 mii euro, bani care fac obiectul traficului de influenta, potrivit surselor din presa.

DNA a pus SECHESTRU pe averea lui Mircea Basescu. Fratele presedintelui si Marian Capatana, adusi la Directia Anticoruptie

Update 11. 35 -Marian Capatana a fost si el adus la DNA in aceasta dimineata. Mircea Basescu si Marian Capatana au fost arestati in 20 iunie, dupa ce familia lui Bercea Mondial a facut publice i.

DNA a pus SECHESTRU pe averea lui Mircea Basescu. Fratele presedintelui, adus la Directia Anticoruptie

Update 11. 13 -DNA a pus sechestru pe averea lui Mircea Basescu. Procurorii au instituit aceeasi masura si pe bunuri pe care le detine Marian Capatana, despre care se spune ca ar fi intermediarul.

CAB: Mircea Basescu a fost arestat pentru ca faptele de care e acuzat au grad ridicat de pericol social

Mircea Basescu a fost arestat pentru ca prin natura infractiunilor comise se creaza un ridicat pericol social, a mortivat, miercuri, Curtea de Apel Bucuresti, citata de B1 TV. Totodata, lasarea lor in liberatate .

Motivarea arestarii lui Mircea Basescu: grad ridicat de pericol social,sentimentul de insecuritate in randul societatii civile

Mircea Basescu a fost mentinut in arestul preventiv de judecatorul de drepturi si libertati de la Curtea de Apel Bucuresti deoarece exista un grad ridicat de pericol social. Faptele fratelui presedintelui tarii au rezonanta negativa in societate. Arestarea s-a impus chiar daca probele, respectiv filmarile facute de clanul Bercea, nu au fost depuse pe suportul original.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )