Libnet.ro
UNICEF

21:15

Mircea Basescu cere devansarea judecarii cererii de eliberare

Antena3 Antena3,
Mircea Basescu cere devansarea judecarii cererii de eliberare

Avocatul lui Mircea Basescu a facut cerere de preschimbare a termenului la care judecatorii sa ia in discutie revocarea masurii arestului preventiv. Solicitarea ar urma sa fie analizata pe 21 iulie, la o zi. continuă pe Antena3

Mircea Basescu cere revocarea masurii de arestare dupa expertiza facuta inregistrarilor depuse la dosar

Avocatul lui Mircea Basescu, Nelu Tasca, a depus miercuri la Tribunalul Bucuresti o cerere de revocare a masurii arestarii preventive, dupa ce procurorii anticoruptie i-au prezentat fratelui presedintelui, marti, rezultatul expertizei criminalistice a inregistrarilor facute de fiul lui Bercea Mondial.

Mircea Basescu cere Tribunalului Bucuresti revocarea arestarii preventive; termen - 21 iulie

Mircea Basescu a depus la Tribunalul Bucuresti o cerere de revocare a masurii arestarii preventive iar instanta a stabilit pentru 21 iulie termenul cand va dezbate aceasta solicitare, transmite Agerpres.

Cererea de eliberare a lui Mircea Basescu se va judeca pe 21 iulie

Cererea de eliberare a lui Mircea Basescu se va judeca pe 21 iulie, la Tribunalul Bucuresti. Fratele presedintelui spunea ca nu va face cerere de eliberare pana nu va veni motivarea judecatorilor, document.

Avocatul lui Mircea Basescu: Camerele sunt defecte. Cravata cu care s-ar fi facut inregistrarile nu a putut fi expertizata

Avocatul lui Mircea Basescu a declarat marti, la iesirea de la DNA, ca expertiza in cazul inregistrarilor audio-video facute de Florin Anghel este gata, dar cravata cu care s-ar fi facut inregistrarile nu a pu.

Instanta: Mircea Basescu promitea INTERVENTII la presedinte. Fratele lui Traian Basescu, PERICOL pentru ordinea publica

Iata, mai jos, motivarea instantei in cazul arestarii preventive in cazul arestarii lui Mircea Basescu. Mircea Basescupromitea interventii la presedinteDin continutul identic al acestor acte de.

Mircea Basescu, adus la DNA. Institutia recunoaste ca inregistrarile Bercea-Basescu sunt reale

Mircea Basescu a fost adus, marti dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA). DNA recunoaste ca inregistrarile Bercea-Basescu sunt reale. Stire in curs de.

Magistratii Tribunalului Bucuresti judeca pe 21 iulie cererea de revocare a masurii arestarii lui Mircea Basescu

Magistratii Tribunalului Bucuresti vor judeca pe data 21 iulie cererea de revocare a masurii arestarii luiMircea Basescu, inaintata de avocatii acestuia, relateaza B1 TV. Avocatii lui Mircea Basescu au.

MOTIVARE Curtea de Apel: Mircea Basescu si Marian Capatana au acreditat ideea ca justitia este la discretia lor

Curtea de Apel Bucuresti arata in motivarea deciziei de mentinere in arest preventiv a lui Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, ca eliberarea acestuia ar perturba ordinea publica si au retinut ca apararea invocata de acesta in timpul procesului este lipsita de veridicitate.

DNA a confirmat ca inregistrarile cu Mircea Basescu nu sunt modificate

Actualizare 12:16 DNA, sechestru pe averile lui Mircea Basescu si Capatana Procurorii DNA au pus sechestru pe averea lui Mircea Basescu si a presupusului sau complice, Marian Capatina, anchetatorii urmarind sa recupereze cei 250 mii euro, bani care fac obiectul traficului de influenta, potrivit surselor din presa.

DNA a pus SECHESTRU pe averea lui Mircea Basescu. Fratele presedintelui si Marian Capatana, adusi la Directia Anticoruptie

Update 11. 35 -Marian Capatana a fost si el adus la DNA in aceasta dimineata. Mircea Basescu si Marian Capatana au fost arestati in 20 iunie, dupa ce familia lui Bercea Mondial a facut publice i.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )