Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Diaconu a demisionat online din PNL si va merge singur la euroalegeri

Adevărul Adevărul,
Mircea Diaconu a demisionat online din PNL si va merge singur la euroalegeri

Mircea Diaconu a demisionat din PNL si va candida la alegerile europarlamentare din 25 mai ca independent. Demisia am trimis-o online, a declarat Diaconu pentru adevarul. ro. Actorul nu are insa voie sa ocupe nicio functie publica pana in anul 2015. Asta dupa ce, in 2012, judecatorii Curtii Supreme au stabilit ca acesta s-a aflat in stare de incompatibilitate. continuă pe Adevărul

Mircea Diaconu a demisionat din PNL si va merge singur la europarlamentare

Mircea Diaconu a demisionat din PNL si va candida la alegerile europarlamentare din 25 mai ca independent, potrivit realitatea . net.

UPDATE Mircea Diaconu a demisionat din PNL. El va candida independent la europarlamentare

Vicepresedintele PNL Mircea Diaconu a declarat, miercuri, pentru Mediafax, ca si-a dat demisia din partid si va candida independent la alegerile europarlamentare, el adaugand ca urmeaza sa stranga 100. 000 de semnaturi astfel incat candidatura sa sa poata fi contestata de ANI.

Mircea Diaconu a demisionat din PNL

Fostul senator Mircea Diaconu a demisionat din Partidul National Liberal, a anuntat la un post de televiziune presedintele PNL Curtea de Arges, Cristian Mitrofan, precizand ca fostul ministru al Culturii va candida ca independent la alegerile din mai pentru Parlamentul European PE).

Mircea Diaconu a demisionat din PNL si va candida ca independent la europarlamentare

Mircea Diaconu a demisionat dinPNL dupa ce a fost exclus de pe lista candiatilor pentru alegerile europarlamentare, relateaza B1 TV. Diaconu a anuntat ca va candida ca independent la alegerile pentru.

Mircea Diaconu a demisionat din PNL. Politicianul va candida ca independent la europarlamentare

Vicepresedintele PNL Mircea Diaconu a anuntat ca si-a dat demisia din partid si va candida independent la alegerile europarlamentare, informeaza Mediafax. Am decis sa-mi dau demisia pentru a putea candida ca.

Mircea Diaconu a fost scos de pe lista PNL pentru europarlamentare - surse

Conducerea PNL a decis marti, in sedinta Biroului Politic National, sa renunte la candidatura lui Mircea Diaconu la alegerile europarlamentare. Diaconu era pozitionat pe locul 6 in lista candidatilor liberali pentru PE, de altfel un loc cu sanse reale de a fi ales ca europarlamentar, au declarat, pentru HotNews. ro, surse din partid.

Mircea Diaconu si-a dat demisia din PNL. Va candida independent la europarlamentare.

Mircea Diaconu a demisionat, miercui, din Partidul National Liberal, dupa ce a fost retras de pe lista candidatilor PNL la alegerile europarlamentare, conform Realitatea TV. Seful organizatiei locale Curtea de Arges a precizat ca Diaconu va candida independent la europarlamentare. Citeste si: Mircea Diaconu, exclus de pe lista PNL la europarlamentare.

Mircea Diaconu si-a dat demisia din PNL. Va candida ca independent la europarlamentare.

Mircea Diaconu a demisionat, miercui, din Partidul National Liberal, dupa ce a fost retras de pe lista candidatilor PNL la alegerile europarlamentare, conform Realitatea TV. Seful organizatiei locale Curtea de Arges a precizat ca Diaconu va candida independent la europarlamentare. Citeste si: Mircea Diaconu, exclus de pe lista PNL la europarlamentare Marti, Diaconu a fost exclus de pe lista liberalilor pentru alegerile europarlamentare, dupa ce Agentia Nationala de Integritate ANI) a aratat .

Mircea Diaconu, exclus de pe lista PNL la europarlamentare.

Mircea Diaconu a fost exclus de pe lista candidatilor PNL la alegerile europarlamentare, conform B1 TV. Citeste si: Antonescu l-ar putea retrage pe Diaconu de pe lista PNL la europarlamentare Decizia a fost luata in cadrul Biroului Politic National al PNL. Luni, presedintele liberal Crin Antonescu a declarat ca fostul senator ar putea fi retras de pe lista candidatilor PNL pentru alegerile europarlamentare. Citeste si: ANI: Decizia Curtii de Apel, in cazul lui Mircea Diaconu, NU este .

Mircea Diaconu, exclus de PNL de la europarlamentare

Conducerea PNL a decis, marti, scoaterea lui Mircea Diaconu de pe lista initiala de candidati stabilita pentru alegerile europarlamentare, informeaza surse din PNL citate de Mediafax. in favoarea mentinerii lui.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )