Libnet.ro
UNICEF

17:15

Mircea Diaconu, despre credinta si familie: Cea mai importanta profesie pe lume, cel putin pentru mine, e cea de tata

Antena3 Antena3,
Mircea Diaconu, despre credinta si familie: Cea mai importanta profesie pe lume, cel putin pentru mine, e cea de tata

La Punctul de intalnire, in prima zi de Paste, maestrul Mircea Diaconu a vorbit despre credinta, familie, normalitate si bun simt. Se spune ca cea mai importanta profesie pe lume, cel putin pentru mine, e cea. continuă pe Antena3

Au fost alese echipele Romaniei in cea mai importanta competitie Microsoft

Imagine Cup 2014 si-a desemnat echipele castigatoare ale etapei nationale. Noua echipe din patru orase din tara au concurat intr-una dintre cele trei sectiuni de concurs: Innovation, Games, World Citizenship. Anul acesta, accentul a fost pus pe dezvoltarea unei idei spre profit.

Maestru Mircea Diaconu, intr-un dialog cu suflet la Punctul de intalnire

In ziua sfintei sarbatori de Paste, Radu Tudor v-a pregatit un dialog cusuflet cu maestrul Mircea Diaconu. Despre familie si credinta inDumnezeu, despre normalitate si dorinta regasirii valorilor.

Mircea Diaconu: Rusii sunt cunoscuti in istorie pentru politica faptului implinit, viteza lor de actiune fiind mai mare decat diplomatia

Mircea Diaconu a vorbit, in editia de joi seara a emisiunii Subiectiv, despre declaratiile oficialilor rusi cu privire la intentiile Federatiei in Europa. Senzatia mea e ca cel putin tehnica asta am mai auzi.

Basescu respinge legea privind managementul institutiilor publice de cultura. Legea i-ar fi fost favorabila lui Mircea Diaconu

Presedintele Traian Basescu a refuzat sa promulge legea privind managementul institutiilor publice de cultura, care ii permitea managerului sa ocupe simultan si o functie de conducere intr-o alta institutie publica de cultura. Actorul Mircea Diaconu a fost in stare de incompatibilitate, ocupand, in acelasi timp, functia de senator si cea de director al teatrului Notarra.

Hristos a inviat! invierea Domnului, cea mai mare sarbatoare a crestinilor

Credinciosii din intreaga lume sarbatoresc invierea Mantuitorului. Cea mai mare sarbatoare a crestinatatii ii gaseste pe romani cu masa plina de cozonaci, oua rosii, pasca si alte bunatati.

Brandurile auto cu cea mai buna reputatie. Nemtii conduc clasamentul

Brandurile auto cu cea mai buna reputatie in intreaga lume sunt BMW si Daimler, potrivit studiului Global RepTrak 100 realizat de catre Reputation Institute, pe 15 piete in primul trimestru, scrie valuewalk. com.

Ora Noua a Romaniei: Academicianul Balaceanu Stolnici, despre semnificatia Pastelui la romani

In mijlocul tensiunilor politice si nelinistilor economico-sociale, Sfintele Sarbatori Pascale raman un reper al spiritualitatii poporului roman. Celebrata la scara larga chiar si in timpul interdictiei comuniste, invierea Domnului, cea mai importanta sarbatoare a crestinatatii ortodoxe, reinvie anual traditiile milenare ale spatiului carpato-danubian.

Povestea de suflet: Cea mai bogata familie din Biserica

Aveam 14 ani, sora mea cea mica avea 12, iar cea mare 16. Traiam intr-o casuta mica impreuna cu mama noastra. Tata murise in urma cu 5 ani, lasand-o pe mama singura cu 7 copii. Iar noi am invatat de.

Astazi e una din zilele alea. Mircea Badea, despre taxa pe benzina si taxa pe prostie, la Citizen Badea

Astazi e una din zilele alea, a afirmat Mircea Badea, la Citizen Badea, in cadrul editiei de joi a emisiunii 100 de minute, unde a povestit cu ce fel de intrebari l-au intampinat astazi ascultatorii Radio.

FOTO VIDEO Gabriel Garcia Marquez: Cea mai persistenta amintire este legata de casa in care am locuit cu bunicii mei

In fiecare zi a vietii mele ma trezesc cu sentimentul, real sau imaginar, ca am visat ca ma aflu in acea uriasa casa batrana. Nu ca m-am intors acolo, ci ca sunt acolo, la o varsta nedefinita, fara vreun motiv special ca si cum n-as fi parasit-o niciodata, rememoreaza scriitorul Gabriel Garcia Marquez despre casa bunicilor sai materni, in biografia realizata de criticul literar Gerald Martin si publicata in 2008 de Editura Litera.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )