Libnet.ro
UNICEF

14:45

Mircea Diaconu poate candida la alegerile europarlamentare

România Liberă România Liberă,
Mircea Diaconu poate candida la alegerile europarlamentare

Mircea Diaconu poate candida la alegerile pentru Parlamentul European, a decis definitiv, miercuri, Curtea de Apel Bucuresti, care a mentinut decizia in sens luata de Tribunalul Capitalei, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Curtea de Apel a decis ca Mircea Diaconu poate candida la alegerile pentru Parlamentul European

Mircea Diaconu poate candida la alegerile pentru Parlamentul European, a decis definitiv, miercuri, Curtea de Apel Bucuresti, care a mentinut decizia in acest sens luata de Tribunalul Capitalei. Prin decizia de.

CAB: Mircea Diaconu poate candida la alegerile europarlamentare

Curtea de Apel Bucuresti a admis, miercuri, contestatia facuta de Mircea Diaconu, astfel ca acesta poate candida la alegerile europarlamentare de pe 25 mai, relateazaB1 TV. Decizia CAB este definitiva. Prin d.

ANI va ATACA decizia tribunalului, prin care Diaconu poate candida la europarlamentare

Agentia Nationala de Integritate ANI) va ataca decizia Tribunalului Bucuresti de admitere a contestatiei lui Mircea Diaconu, a confirmat, sambata, presedintele ANI, Horia Georgescu, potrivit.

Tribunalul Bucuresti motiveaza admiterea contestatiei lui Mircea Diaconu

Mircea Diaconu poate candida la europarlamentare, ca independent. Decizia apartine magistratilor Tribunalului Bucuresti, care i-a admis, astfel, contestatia la decizia Biroului Electoral Central prin care i-a fost respinsa candidatura. Decizia nu este definitiva. Ea poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti, care trebuie sa se pronunte pana cel tarziu marti.

Motivare Tribunalului Bucuresti: Textul legii ANI, neclar si imprecis; Mircea Diaconu nu e incompatibil pentru functia de europarlamentar

Magistratii Tribunalului Bucuresti sustin ca Mircea Diaconu poate candida la alegerile europarlamentare, deoarece textul Legii ANI este neclar si imprecis, astfel incat, prin interpretare gramaticala, el este incompatibil doar pentru functia de senator, insa poate ocupa orice alta functie eligibila, relateaza Agerpres.

Mircea Diaconu afla azi daca poate candida la europarlamentare

Curtea de Apel Bucuresti judeca miercuri contestatia depusa de ANI impotriva decizie Tribunalului Bucuresti care ii permite lui Mircea Diaconu sa candideze la europarlamentare. Sambata, Tribunalul Bucuresti a.

Motivare TB: Mircea Diaconu poate fi europarlamentar. Legea ANI nu poate fi asociata legii penale

Tribunalul Bucuresti a dat publicitatii motivarea deciziei privind candidatura lui Mircea Diaconu la europarlamentare, aratand ca acesta are vocatia legala incontestabila de a ocupa functia de.

Tribunalul Bucuresti a explicat de ce poate candida Mircea Diaconu la alegerile europarlamentare

Mircea Diaconu poate candida pentru o functie de europarlamentar dar nu poate condida la o functie de senator. Asa arata magistratii Tribunalului Bucuresti in motivarea deciziei prin care au admis contestatia depusa de actor la decizia Biroului Electoral Central BEC).

Corneliu Vadim Tudor poate candida la alegerile europarlamentare

Corneliu Vadim Tudor poate candida la alegerile pentru Parlamentul European, a decis definitiv Curtea de Apel Bucuresti, care a admis contestatia acestuia la decizia din 6 aprilie a Tribunalului Bucuresti, informeaza.

CAB: Corneliu Vadim Tudor poate candida la europarlamentare

Corneliu Vadim Tudor poate candida la alegerile pentru Parlamentul European, a decis definitiv, miercuri, Curtea de Apel Bucuresti CAB), care a admis contestatia acestuia la decizia din 6 aprilie a Tribunalului Capitalei, conform Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )