Libnet.ro
UNICEF

01:06

CAB: Corneliu Vadim Tudor poate candida la europarlamentare

România Liberă România Liberă,
CAB: Corneliu Vadim Tudor poate candida la europarlamentare

Corneliu Vadim Tudor poate candida la alegerile pentru Parlamentul European, a decis definitiv, miercuri, Curtea de Apel Bucuresti CAB), care a admis contestatia acestuia la decizia din 6 aprilie a Tribunalului Capitalei, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Corneliu Vadim Tudor poate candida la alegerile europarlamentare

Corneliu Vadim Tudor poate candida la alegerile pentru Parlamentul European, a decis definitiv Curtea de Apel Bucuresti, care a admis contestatia acestuia la decizia din 6 aprilie a Tribunalului Bucuresti, informeaza.

Corneliu Vadim Tudor poate candida la alegerile europarlamentare

CorneliuVadim Tudor poate candida la alegerile europarlamentare din 25 mai, a decis, miercuri, Curtea de Apel Bucuresti, relateazaB1 TV. VadimTudor a depus o contestatie si la Curtea de Apel dupa.

Vadim a primit unda verde de la Justitie sa candideze pentru Parlamentul European

Corneliu Vadim Tudor poate candida la alegerile europarlamentare, au decis miercuri magistratii Curtii de Apel Bucuresti. Judecatorii au admis contestatia acestuia la decizia data pe 6 aprilie a Tribunalului Bucuresti. Decizia este finala.

CAB: Mircea Diaconu poate candida la alegerile europarlamentare

Curtea de Apel Bucuresti a admis, miercuri, contestatia facuta de Mircea Diaconu, astfel ca acesta poate candida la alegerile europarlamentare de pe 25 mai, relateazaB1 TV. Decizia CAB este definitiva. Prin d.

Contestatia lui Vadim Tudor privind candidatura la europarlamentare, respinsa de Tribunalul Bucuresti

Tribunalul Capitalei a respins, ca neintemeiata, contestatia lui Corneliu Vadim Tudor privind candidatura sa la alegerile europarlamentare, insa decizia nu este definitiva, ea putand fi atacata la Curtea de Apel Bucuresti.

Mircea Diaconu poate candida la alegerile europarlamentare

Mircea Diaconu poate candida la alegerile pentru Parlamentul European, a decis definitiv, miercuri, Curtea de Apel Bucuresti, care a mentinut decizia in sens luata de Tribunalul Capitalei, relateaza Mediafax.

Curtea de Apel a decis ca Mircea Diaconu poate candida la alegerile pentru Parlamentul European

Mircea Diaconu poate candida la alegerile pentru Parlamentul European, a decis definitiv, miercuri, Curtea de Apel Bucuresti, care a mentinut decizia in acest sens luata de Tribunalul Capitalei. Prin decizia de.

Contestatia lui Vadim Tudor privind candidatura la europarlamentare, respinsa de Tribunalul Bucuresti

Tribunalul Capitalei a respins, ca neintemeiata, contestatia lui Corneliu Vadim Tudor privind candidatura sa la alegerile europarlamentare. Decizia nu este, insa, definitiva. Ea poate fi atacata la Curtea de.

Contestatia lui Vadim Tudor privind candidatura la europarlamentare, RESPINSA de Tribunalul Bucuresti

Tribunalul Capitalei a respins, ca neintemeiata, contestatia lui Corneliu Vadim Tudor privind candidatura sa la alegerile europarlamentare, insa decizia nu este definitiva, ea putand fi atacata la Curtea de Apel.

Contestatia lui Vadim Tudor privind candidatura la europarlamentare, respinsa de Tribunalul Bucuresti

Tribunalul Capitalei a respins, ca neintemeiata, contestatia lui Corneliu Vadim Tudor privind candidatura sa la alegerile europarlamentare, insa decizia nu este definitiva, ea putand fi atacata la Curtea de Apel Bucuresti, potrivit Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )