Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Diaconu si-a dat DEMISIA din Senat.

România Liberă România Liberă,
Mircea Diaconu si-a dat DEMISIA din Senat.

Mircea Diaconu si-a dat demisia din Senatul Romaniei, transmite Realitatea TV. Diaconu a explicat si motivul pentru care si-a dat demisia din functia de senator: Pentru ca s-a blocat practic sistemul. Nu exista procedura si, ca sa fiu solidar cu Senatul. S-a blocat pur si simplu. Nu se puteau debloca etapele. Imi vine sa si rad. Mi-am dat demisia ca sa intram in Schengen. Ca mi s-a spus ca nu intram din cauza mea. Hai sa vedem daca intram acum. In curs de actualizare. continuă pe România Liberă

VIDEO. Mircea Diaconu si-a dat DEMISIA din Senat. De ce NU are nici un efect anuntul senatorului.

UPDATE: Demisia lui Mircea Diaconu nu este efectiva si nu produce efecte juridice in acest moment, pentru ca nu a fost publicat in Monitorul Oficial nici un document in acest sens, precizeaza presedintele Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu. Pentru ca demisia lui Diaconu sa devina efectiva, acesta trebuie sa-l notifice in scris pe presedintele Senatului, Crin Antonescu, potrivit legii statutului parlamentarilor. Apoi, in plenul Camerei, Antonescu trebuie sa-l intrebe pe Diaconu .

VIDEO. Mircea Diaconu si-a dat DEMISIA din Senat.

Mircea Diaconu si-a dat demisia din Senatul Romaniei, transmite Realitatea TV. Diaconu a explicat si motivul pentru care si-a dat demisia din functia de senator: Pentru ca s-a blocat practic sistemul. Nu exista procedura si, ca sa fiu solidar cu Senatul. S-a blocat pur si simplu. Nu se puteau debloca etapele. Imi vine sa si rad. Mi-am dat demisia ca sa intram in Schengen. Ca mi s-a spus ca nu intram din cauza mea. Hai sa vedem daca intram acum. Diaconu a subliniat ca nu a gresit cu nimic .

Mircea Diaconu si-a dat demisia din Senat

Mircea Diaconu si-a inaintat, marti, demisia din Senat, informeaza Directia de presa a Senatului, care a luat act de incetarea mandatului senatorului in lipsa cvorumului de lucru, la sedinta participand.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )