Libnet.ro
UNICEF

07:45

Mircea Diaconu si-a dat demisia din Senat

Antena3 Antena3,
Mircea Diaconu si-a dat demisia din Senat

Mircea Diaconu si-a inaintat, marti, demisia din Senat, informeaza Directia de presa a Senatului, care a luat act de incetarea mandatului senatorului in lipsa cvorumului de lucru, la sedinta participand. continuă pe Antena3

VIDEO. Mircea Diaconu si-a dat DEMISIA din Senat.

Mircea Diaconu si-a dat demisia din Senatul Romaniei, transmite Realitatea TV. Diaconu a explicat si motivul pentru care si-a dat demisia din functia de senator: Pentru ca s-a blocat practic sistemul. Nu exista procedura si, ca sa fiu solidar cu Senatul. S-a blocat pur si simplu. Nu se puteau debloca etapele. Imi vine sa si rad. Mi-am dat demisia ca sa intram in Schengen. Ca mi s-a spus ca nu intram din cauza mea. Hai sa vedem daca intram acum. Diaconu a subliniat ca nu a gresit cu nimic .

Mircea Diaconu si-a dat DEMISIA din Senat.

Mircea Diaconu si-a dat demisia din Senatul Romaniei, transmite Realitatea TV. Diaconu a explicat si motivul pentru care si-a dat demisia din functia de senator: Pentru ca s-a blocat practic sistemul. Nu exista procedura si, ca sa fiu solidar cu Senatul. S-a blocat pur si simplu. Nu se puteau debloca etapele. Imi vine sa si rad. Mi-am dat demisia ca sa intram in Schengen. Ca mi s-a spus ca nu intram din cauza mea. Hai sa vedem daca intram acum. In curs de actualizare.

VIDEO. Mircea Diaconu si-a dat DEMISIA din Senat. De ce NU are nici un efect anuntul senatorului.

UPDATE: Demisia lui Mircea Diaconu nu este efectiva si nu produce efecte juridice in acest moment, pentru ca nu a fost publicat in Monitorul Oficial nici un document in acest sens, precizeaza presedintele Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu. Pentru ca demisia lui Diaconu sa devina efectiva, acesta trebuie sa-l notifice in scris pe presedintele Senatului, Crin Antonescu, potrivit legii statutului parlamentarilor. Apoi, in plenul Camerei, Antonescu trebuie sa-l intrebe pe Diaconu .

Mircea Diaconu: Mi-am dat demisia ca sa deblochez situatia absurda din Senat, dar ramane tot ca in tren

Mircea Diaconu a declarat, miercuri, ca demisia sa din Senat a venit pentru a putea fi rezolvat blocajul de la nivelul acestui for in cazul revocarii mandatului sau. Ca sa se poata iesi din blocaj, pentru ca .

Diaconu: Mi-am dat demisia ca sa deblochez situatia absurda din Senat

Mircea Diaconu a declarat, miercuri, ca gestul sau de a-si da demisia din Senat a venit pentru a rezolva blocajul de la nivelul acestui for in cazul revocarii mandatului sau, dar a admis faptul ca aceasta.

Noua membri ai PPDD Gorj si-au dat demisia din partid: Electoratul, indus in eroare prin minciuna si delatiune

Noua membri ai organizatiei municipiului Targu-Jiu a Partidului Poporului-Dan Diaconescu PP-DD) Gorj si-au inaintat, luni seara, demisia din formatiunea politica, se arata intr-un comunicat de presa, citat.

Noua membri ai PPDD Gorj si-au dat demisia din partid: Electoratul, indus in eroare prin minciuna si delatiune

Noua membri ai organizatiei municipiului Targu-Jiu a Partidului Poporului-Dan Diaconescu PP-DD) Gorj si-au inaintat, luni seara, demisia din formatiunea politica, se arata intr-un comunicat de presa, citat.

Mircea Diaconu a demisionat din Senat

Mircea Diaconu si-a dat demisia din Senat. Am demisionat ca sa iesim din impasul legislativ, a declarat Diaconu pentru HotNews. ro. Senatul a luat act, marti, de decizia Curtii Constitutionale si a constatat incetarea mandatului de senataor lui Mircea Diaconu. Potrivit Agerpres, Senatul nu a putut insa adopta o hotarare in acest sens, din lipsa cvorumului, in plen fiind prezenti doar 23 de parlamentari, cvorumul de lucru necesar fiind de 60.

Vasile Blaga: Mircea Diaconu de drept nu mai este senator din 22 iunie, dar in fapt, inca este

Liderul PDL si fostul presedinte al Senatului, Vasile Blaga, a declarat marti seara ca liberalul Mircea Diaconu nu mai este de drept senator, dar in fapt, el este in continuare. Mircea Diaconu, de drept nu mai.

VIDEO UPDATE Senatul a luat act de incetarea mandatului lui Mircea Diaconu. Hotararea nu s-a adoptat din lipsa cvorumului

STIRE ACTUALIZATA Senatul a luat act, marti, de decizia Curtii Constitutionale si a constatat incetarea mandatului de senator a lui Mircea Diaconu. Potrivit Agerpres, Senatul nu a putut insa adopta o hotarare in acest sens, din lipsa cvorumului, in plen fiind prezenti doar 23 de parlamentari, cvorumul de lucru necesar fiind de 60.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )