Libnet.ro
UNICEF

14:30

Mircea Geoana, despre tragedia aviatica din Ucraina: Are toate ingredientele unui eveniment capabil sa modifice istoria umanitatii

Antena3 Antena3,
Mircea Geoana, despre tragedia aviatica din Ucraina: Are toate ingredientele unui eveniment capabil sa modifice istoria umanitatii

Mircea Geoana a vorbit la Antena 3 despre tragedia aviatica de la granita Ucrainei cu Rusia. Aceasta oroare are toate ingredientele unui eveniment capabil sa modifice istoria umanitatii, a mentionat Mircea. continuă pe Antena3

Obama, despre tragedia aviatica din Ucraina: Avionul a fost doborat de o racheta

Avionul malaysian prabusit in Ucraina a fost doborat de o racheta lansata dintr-o zona controlata de separatistii prorusi, a declarat presedintele SUA Barack Obama in cadrul unei conferinte de presa pe tema.

Tinerii de la UMF Cluj-Napoca care au murit in tragedia aviatica din Ucraina, comemorati de colegii lor

Peste 100 de studenti de la Universitatea de Medicina si Farmacie UMF) din Cluj-Napoca i-au comemorat, vineri seara, pe cei doi colegi ai lor care si-au pierdut viata in accidentul aviatic din Ucraina,.

Studentii de la UMF Cluj isi comemoreaza colegii morti in tragedia aviatica din Ucraina

Cei doi studenti morti in accidentul aviatic din Ucraina, au fost comemorati de colegii lor de la Universitatea de Medicina si Farmacie UMF) din Cluj-Napoca i-au comemorat, vineri seara.

PRIMA reactie a lui Vladimir Putin dupa tragedia aviatica din Ucraina. Ce a declarat presedintele Rusiei

Presedintele rus, Vladimir Putin, a acuzat Ucraina ca poarta intreaga responsabilitate a teribilei tragedii care a implicat un avion de linie al companiei Malaysia Airlines prabusit in estul Ucrainei, cu 298.

Tragedia aviatica din Ucraina. Olanda este in doliu dupa prabusirea avionului

Olanda era in doliu, joi, dupa prabusirea unui avion de linie malaysian care decolase de pe aeroportul Schiphol din Amsterdam cu aproape 300 de persoane la bord, dintre care cel putin 154 de olandezi.

Martori la TRAGEDIA aviatica din Ucraina: Avionul a EXPLODAT in aer, iar din cer picau cadavrele oamenilor. UNDE a ajuns CUTIA NEAGRA

Este oficial! Avionul malaezian prabusit in estul Ucrainei a fost doborat de o racheta sol-aer. O spun autoritatile ucrainene si americane care aduaga ca aceasta ar putea sa fi fost lansata de rebelii.

Mircea Geoana, despre doborarea avionului malaysian: O crima revoltatoare care poate sa marcheze istoria

Doborarea avionului malaysian este o crima revoltatoare care poate sa marcheze istoria, a afirmat fostul ministru de Externe Mircea Geoana, intr-o interventie telefonica la Antena 3, adaugand ca, daca se.

Reactiile liderilor politici dupa tragedia aviatica din Ucraina

Avionul MH17 al Malaysia Airlines, cu 283 de pasageri la bord si 15 membri ai echipajului, s-a prabusit joi seara in estul Ucrainei, cauzele fiind pana in prezent neprecizate, insa cele mai multe informatii ale autoritatilor si ale surselor media, sustin ideea unui posibil atac realizat cu o racheta.

Sir Graham Watson, despre tragedia aviatica de la granita Ucrainei cu Rusia

Graham Watson, presedintele partidului paneuropean ALDE invitat in emisiunea Sinteza Zilei, a facut o serie de comentarii pe tema tragediei aviatice care a avut loc astazi la granita Ucrainei cu Rusia. Cineva.

Tragedia aviatica din Ucraina: un student clujean si prietena sa, nemtoaica, se numara printre victime

Un student roman si prietena sa, nemtoaica, se afla pe lista victimelor tragediei aviatice din Ucraina. Cei doi, colegi de facultate la UMF Cluj, calatoreau in cursa mortii spre Australia, unde urmau sa participe la o conferinta pe tema SIDA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )