Libnet.ro
UNICEF

07:45

Tinerii de la UMF Cluj-Napoca care au murit in tragedia aviatica din Ucraina, comemorati de colegii lor

Antena3 Antena3,
Tinerii de la UMF Cluj-Napoca care au murit in tragedia aviatica din Ucraina, comemorati de colegii lor

Peste 100 de studenti de la Universitatea de Medicina si Farmacie UMF) din Cluj-Napoca i-au comemorat, vineri seara, pe cei doi colegi ai lor care si-au pierdut viata in accidentul aviatic din Ucraina,. continuă pe Antena3

Decanul UMF Cluj-Napoca confirma prezenta celor doi studenti in avionul doborat in Ucraina: Suntem profund indurerati

Decanul UMF Cluj-Napoca, prof. dr. Anca Buzoianu, a confirmat, pentru Antena 3, ca doi studenti ai Facultatii de Medicina, de la sectia de limba engleza, se aflau in avionul care s-a prabusit in estul.

MAE: Un roman se afla in AVIONUL DOBORAT in estul Ucrainei. Romanul, student la UMF Cluj-Napoca

50 - Romanul aflat in avionul prabusit in Ucraina era student la UMF Cluj-Napoca. Tanarul a copilarit in Canada si revenise in tara natala pentru a studia medicina. Stire initiala 10. 22Min.

Romanii care au murit in accidentul aviatic din Ucraina, comemorati de colegii lor de la UMF Cluj-Napoca

Peste 100 de studenti de la Universitatea de Medicina si Farmacie UMF) din Cluj-Napoca i-au comemorat, vineri seara, pe cei doi colegi ai lor care si-au pierdut viata in accidentul aviatic din Ucraina,.

MAE: Un roman se afla in AVIONUL DOBORAT in estul Ucrainei. Romanul, student la UMF Cluj

40 - Decanul UMF Cluj-Napoca confirma prezenta celor doi studenti in avionul doborat in Ucraina: Suntem profund indureratiUPDATE 13. 50 - Romanul aflat in avionul prabusit in Ucraina era.

Studentii de la UMF Cluj isi comemoreaza colegii morti in tragedia aviatica din Ucraina

Cei doi studenti morti in accidentul aviatic din Ucraina, au fost comemorati de colegii lor de la Universitatea de Medicina si Farmacie UMF) din Cluj-Napoca i-au comemorat, vineri seara.

Tragedia aviatica din Ucraina: un student clujean si prietena sa, nemtoaica, se numara printre victime

Un student roman si prietena sa, nemtoaica, se afla pe lista victimelor tragediei aviatice din Ucraina. Cei doi, colegi de facultate la UMF Cluj, calatoreau in cursa mortii spre Australia, unde urmau sa participe la o conferinta pe tema SIDA.

Mircea Geoana, despre tragedia aviatica din Ucraina: Are toate ingredientele unui eveniment capabil sa modifice istoria umanitatii

Mircea Geoana a vorbit la Antena 3 despre tragedia aviatica de la granita Ucrainei cu Rusia. Aceasta oroare are toate ingredientele unui eveniment capabil sa modifice istoria umanitatii, a mentionat Mircea.

VIDEO GALERIE FOTO. UPDATE. Obama: Putin putea sa opreasca violentele care au dus la prabusirea avionului si a refuzat. Serviciile secrete americane SUA: Racheta a fost lansata dintr-o zona controlata de separatisti. Un roman, student la UMF Cluj, in avio

Obama: Obama: Putin putea sa opreasca violentele care au dus la prabusirea avionului si a refuzat. Serviciile americane de informatii: Insurgentii rusi au doborat avionul din estul Ucrainei. CNN: Avionul Malaysia Airlines a fost doborat de o racheta. Insurgentii pro-rusi au anuntat ca vor permite accesul expertilor OSCE si din Ucraina la locul accidentului. Surse: in avionul doborat in estul Ucrainei era doi studenti de la UMF Cluj. Unul dintre ei avea dubla cetatenie romano-canadiana.

VIDEO GALERIE FOTO. UPDATE. Obama: Putin putea sa opreasca violentele care au dus la prabusirea avionului si a refuzat. Serviciile secrete americane: Racheta a fost lansata dintr-o zona controlata de separatisti. Un roman, student la UMF Cluj, in avionul

Obama: Putin putea sa opreasca violentele care au dus la prabusirea avionului si a refuzat. Serviciile americane de informatii: Insurgentii rusi au doborat avionul din estul Ucrainei. CNN: Avionul Malaysia Airlines a fost doborat de o racheta. Insurgentii pro-rusi au anuntat ca vor permite accesul expertilor OSCE si din Ucraina la locul accidentului. Surse: in avionul doborat in estul Ucrainei era doi studenti de la UMF Cluj. Unul dintre ei avea dubla cetatenie romano-canadiana.

VIDEO GALERIE FOTO. UPDATE. Avionul Malaysia Airlines, doborat de o racheta. Serviciile americane de informatii: Insurgentii rusi au doborat avionul din estul Ucrainei. Un roman, student la UMF Cluj, in avionul doborat in Ucraina

Serviciile americane de informatii: Insurgentii rusi au doborat avionul din estul Ucrainei. CNN: Avionul Malaysia Airlines a fost doborat de o racheta. Insurgentii pro-rusi au anuntat ca vor permite accesul expertilor OSCE si din Ucraina la locul accidentului. Surse: in avionul doborat in estul Ucrainei era doi studenti de la UMF Cluj. Unul dintre ei avea dubla cetatenie romano-canadiana. Obama: Sunt indicii foarte clare ca racheta a fost lansata dintr-o zona controlata de separatisti .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )