Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Geoana: Am incredere intr-un stat care invata inclusiv din greseli

Antena3 Antena3,
Mircea Geoana: Am incredere intr-un stat care invata inclusiv din greseli

Am incredere intr-un stat care invata inclusiv din greseli, a spus presedintele PSRO, Mircea Geoana, miercuri, la Antena 3. Ne dam seama ca nu exista natiune dezvoltata, prospera, decenta, respectata,. continuă pe Antena3

Mircea Geoana: Romania se afla intr-un moment de rascruce

Presedintele PSRO, Mircea Geoana, declara ca, in acest moment, Romania se afla intr-un moment de rascruce. Romania este o tara extrem de relevanta strategic. Ne-am lamurit ca daca nu incercam sa.

Radu Banciu, despre Mircea Geoana si partidul sau PSRO: Prostanacul se incapataneaza sa creada ca un astfel de partid, un fel de PCR light, are sanse de unul singur la alegeri (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu, despre Mircea Geoana care a declarat ca va merge singur la alegerile locale si parlamentare. Fostul prostanac al PSD, Mircea Geoana, a.

Mircea Geoana: PSRO va merge singur la alegerile locale si parlamentare viitoare. Nu mergem sa fim pe listele altcuiva

Presedintele Partidului Social Romanesc PSRO), Mircea Geoana, a anuntat marti ca formatiunea pe care o conduce va merge singura la alegerile locale si parlamentare de anul viitor, informeaza Agerpres. Vom m.

Mircea Geoana face dezvaluiri: Nu mi-am dorit sa plec din PSD si am fost uimit ca am fost dat afara

Nu mi-am dorit sa plec din PSD si am fost uimit ca am fost dat afara, a declarat presedintele PSRO, Mircea Geoana, miercuri, la Subiectiv cu Razvan Dumitrescu. Daca PSD a aprobat ca nu mai e nevoie de mine, .

Mircea Geoana: Vreau sa intind o mana presedintelui Klaus Iohannis

Eu vreau sa intind o mana presedintelui Klaus Iohannis, a declarat presedintele PSRO, Mircea Geoana, miercuri, la Subiectiv cu Razvan Dumitrescu. intrebat ce in sens ii intinde o mana presedintui.

Mircea Geoana: Traian Basescu si-a construit un imperiu de putere, dar nimeni nu este mai presus de lege

Fostul presedinte al PSD Mircea Geoana a declarat, miercuri, la Subiectiv cu Razvan Dumitrescu, ca Traian Basescu si-a construit un imperiu de putere, dar nimeni nu este mai presus de lege. Pe masura ce.

Reactia TRANSANTA a lui Mircea Geoana: PSD a trecut de la sultanatul lui Ponta la era Dragnea

Presedintele PSRO, Mircea Geoana, a declarat,marti, ca PSD si-a pierdut complet profilul de stanga si credibilitatea, trecand de la sultanatul lui Ponta in era Dragnea.

Mircea Pascu, Geometry: Sunt campanii romanesti care ar putea fi nominalizate la Cannes, dar managerii nu au curaj sa le inscrie

Campaniile romanesti sunt realizate foarte bine si ar putea obtine cel putin o nominalizare la Cannes, cel mai important festival la nivel mondial, insa managerilor le este inca frica sa le inscrie, a declarat pentru Wall-Street. ro, Mircea Pascu,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )