Libnet.ro
UNICEF

19:30

Radu Banciu, despre Mircea Geoana si partidul sau PSRO: Prostanacul se incapataneaza sa creada ca un astfel de partid, un fel de PCR light, are sanse de unul singur la alegeri (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre Mircea Geoana si partidul sau PSRO: Prostanacul se incapataneaza sa creada ca un astfel de partid, un fel de PCR light, are sanse de unul singur la alegeri (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu, despre Mircea Geoana care a declarat ca va merge singur la alegerile locale si parlamentare. Fostul prostanac al PSD, Mircea Geoana, a. continuă pe B1

Radu Banciu, despre Victor Ponta si seful cancelariei prezidentiale: Domnule Mihalache, probabil ca sunteti in agenda premierului. Daca va vede numele pe ecran, nu raspunde. Dati-va drept altcineva, poate il prindeti (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu, despre Victor Ponta, care a declarat ca nu raspunde la telefon sefului cancelariei prezidentiale, Dan Mihalache. Premierul Victor Ponta a.

Radu Banciu, despre problemele lui Liviu Dragnea cu justitia: El isi imagineaza ca este condamnat, dar nu definitiv, se duce sa-si rezolve problema si se intoarce (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu, despre presedintele interimar PSD, Liviu Dragnea si probleme sale cu justitia. Liviu Dragnea care si-a facut autocritica si revine mai.

Mircea Geoana: PSRO va merge singur la alegerile locale si parlamentare viitoare. Nu mergem sa fim pe listele altcuiva

Presedintele Partidului Social Romanesc PSRO), Mircea Geoana, a anuntat marti ca formatiunea pe care o conduce va merge singura la alegerile locale si parlamentare de anul viitor, informeaza Agerpres. Vom m.

Mircea Geoana face dezvaluiri: Nu mi-am dorit sa plec din PSD si am fost uimit ca am fost dat afara

Nu mi-am dorit sa plec din PSD si am fost uimit ca am fost dat afara, a declarat presedintele PSRO, Mircea Geoana, miercuri, la Subiectiv cu Razvan Dumitrescu. Daca PSD a aprobat ca nu mai e nevoie de mine, .

Mircea Geoana: Romania se afla intr-un moment de rascruce

Presedintele PSRO, Mircea Geoana, declara ca, in acest moment, Romania se afla intr-un moment de rascruce. Romania este o tara extrem de relevanta strategic. Ne-am lamurit ca daca nu incercam sa.

Mircea Geoana: Am incredere intr-un stat care invata inclusiv din greseli

Am incredere intr-un stat care invata inclusiv din greseli, a spus presedintele PSRO, Mircea Geoana, miercuri, la Antena 3. Ne dam seama ca nu exista natiune dezvoltata, prospera, decenta, respectata,.

Mircea Geoana: Vreau sa intind o mana presedintelui Klaus Iohannis

Eu vreau sa intind o mana presedintelui Klaus Iohannis, a declarat presedintele PSRO, Mircea Geoana, miercuri, la Subiectiv cu Razvan Dumitrescu. intrebat ce in sens ii intinde o mana presedintui.

Reactia TRANSANTA a lui Mircea Geoana: PSD a trecut de la sultanatul lui Ponta la era Dragnea

Presedintele PSRO, Mircea Geoana, a declarat,marti, ca PSD si-a pierdut complet profilul de stanga si credibilitatea, trecand de la sultanatul lui Ponta in era Dragnea.

Mircea Geoana: Traian Basescu si-a construit un imperiu de putere, dar nimeni nu este mai presus de lege

Fostul presedinte al PSD Mircea Geoana a declarat, miercuri, la Subiectiv cu Razvan Dumitrescu, ca Traian Basescu si-a construit un imperiu de putere, dar nimeni nu este mai presus de lege. Pe masura ce.

Badea, despre Mircea Cartarescu: Parca e din Game of Thrones

Mircea Cartarescu pare ca e cel mai bun prieten al oii, a spus Badea, duminica, la in gura presei. Potrivit realizatorului TV, Cartarescu parca este in spotul ala cu Game of Thrones. Tu ce parere ai?Vezi.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )