Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mirel Palada, o rusine pentru Aikido-ul din Romania. Reactia DURA a presedintelui Federatiei la adresa pesedistului-luptator

B1 B1,
Mirel Palada, o rusine pentru Aikido-ul din Romania. Reactia DURA a presedintelui Federatiei la adresa pesedistului-luptator

Federatia Romana de Aikido unde este afiliat sociologul Mirel Palada reactioneaza dur in legatura cu comportamentul acestuia de miercuri seara din studioul B1 TV, cand l-a batut pe senatorul. continuă pe B1

Presedintele Federatiei de Aikido: Mirel Palada este o rusine pentru Aikido-ul din Romania

Dan Corneliu Ionescu, presedintele Federatiei Romane de Aikido si si al European Aikido Confederation, afirma ca gestul lui Mirel Palada, care l-a lovit pe senatorul Mihai Gotiu, miercuri seara, la B1 TV, este o rusine pentru Aikido-ul din Romania.

Mihai Gotiu a depus plangere la politie impotriva lui Mirel Palada

Senatorul USR Mihai Gotiu a depus, joi, la Sectia 1 de Politie din Bucuresti, plangere penala impotriva sociologului Mirel Palada, fost purtator de cuvant al Guvernului Ponta, pe care il acuza ca l-a lovit miercuri seara in studioul postui de televiziune B1 Tv, in pauza publicitara a unei emisiuni. Mihai Gotiu a depus la Politie si fisele de la Institului de Medicina Legala si de la Spitalul Clinic de Urgenta Sfantul Ioan, unde a fost consultat si tratat seara trecuta, dupa incident.

Mihai Gotiu a fost lovit de Mirel Palada la B1 TV, in pauza. Reactia USR: Practica pumnului in gura, la propriu, e inacceptabila intr-o tara democratica!

Senatorul USR Mihai Gotiu a fost agresat fizic de Mirel Palada, sociolog si fostul purtator de cuvant al Guvernului Ponta, in timpul unei pauze publicitare de la B1 TV. Gotiu a declarat ulterior ca va depune plangere la Politie, dupa ce a fost lovit cu pumnii si cu picioarele.

Mihai Gotiu a fost lovit de Mirel Palada la B1 TV, in pauza publicitara. Reactia USR: Practica pumnului in gura, la propriu, e inacceptabila intr-o tara democratica!

Senatorul USR Mihai Gotiu a fost agresat fizic de Mirel Palada, sociolog si fostul purtator de cuvant al Guvernului Ponta, in timpul unei pauze publicitare de la B1 TV. Gotiu a declarat ulterior ca va depune plangere la Politie, dupa ce a fost lovit cu pumnii si cu picioarele.

Organizatia Pact pentru Romania cere SNSPA sa incheie colaborarea cu Mirel Palada

Pact pentru Romania cere rectorului SNSPA, Remus Pricopie, si decanului Facultatii de Comunicare si Relatii Publice, Alina Bargaoanu, sa intrerupa colaborarea cu sociologul Mirel Palada, fost purtator de cuvant al guvernului Ponta, care l-a lovit miercuri seara, in pauza uneori emisiuni B1TV, pe senatorul Mihai Gotiu. Organizatie sustine ca asocierea cu Mirel Palada ar reprezenta o pata pe imaginea invatamentului superior din Romania.

CRONOLOGIE Derapajele lui Mirel Palada. De la ziaristi jegosi la pumnii aplicati lui Mihai Gotiu

Sociologul Mirel Palada, acuzat ca l-a lovit pe senatorul Mihai Gotiu miercuri seara, in pauza unei emisiuni B1 TV, este departe de a fi la prima iesire agresiva impotriva altor persoane. Dar pana acum atacurile sale s-au limitat la insulte, amenintari si alte agresiuni verbale, incepand de pe vremea cand lucra ca purtator de cuvant al guvernului Ponta. Pentru comportamentul sau, a fost de doua ori mentionat in raportul anual al Departamentului de Stat al SUA privind drepturile omului in Romania.

USR a creat un banner manifest impotriva politicii pumnului in gura, in semn de solidaritate fata de Mihai Gotiu, agresat de sociologul Mirel Palada

Uniunea Salvati Romania a creat, pe Facebook, un colaj manifest impotriva politicii pumnului in gura, pornind de la incidentul in care a fost implicat Mihai Gotiu, lovit de sociologul Mirel Palada.

Ponta: Nu exista nico scuza pentru a-ti rezolva o problema cu pumnii. Imi pare rau de Mirel Palada - a facut o mare prostie si va plati scump

Victor Ponta a condamnat joi, pe Facebook, gestul lui Mirel Palada, fostul sau purtator de cuvant de pe vremea cand acesta era premier, afirmand ca nu exista nicio scuza pentru a rezolva problemele cu pumnul si ca Palada a facut o mare prostie si va plati scump. Ponta spune ca nu se dezice de Palada intr-o perioada dificila.

Ludovic Orban cere pedepsirea lui Mirel Palada: Solicit pedepsirea golanului politic pentru infractiunea pe care a savarsit-o

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, ca solicita pedepsirea sociologului Mirel Palada pentru incidentul din pauza unei emisiuni de televiziune in care Palada l-ar fi lovit pe senatorul USR Mihai.

Senatorul USR Mihai Gotiu anunta ca isi scoate certificat medical de la IML si va depune plangere penala impotriva lui Mirel Palada

Senatorul USR Mihai Gotiu a anuntat, joi dimineata, ca isi scoate certificat medical de la IML si va depune plangere penala impotriva lui Mirel Palada pentru agresiune fizica, chiar si daca acesta isi va cere scuze. Gotiu spune ca a fost agresat fizic de sociologul Mirel Palada, fost purtator de cuvant al Guvernului Ponta, miercuri seara, in timpul unei pauze publicitare din timpul emisiunii Talk B1, moderata de Nadia Ciurlin.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )