Libnet.ro
UNICEF

16:15

Miron Cozma, spitalizat dupa un accident rutier

România Liberă România Liberă,
Miron Cozma, spitalizat dupa un accident rutier

Miron Cozma a fost implicat, miercuri seara, intr-un accident produs la intrarea in municipiul Craiova, dupa ce, aflat la volanul unui autoturism, nu a acordat prioritate la intrarea in parcarea unui supermarket si s-a ciocnit cu o autoutilitara, el fiind dus la spital dupa ce a acuzat dureri la cap. continuă pe România Liberă

Miron Cozma, implicat intr-un accident rutier la intrarea in Craiova. El a fost dus la spital

Miron Cozma a fost implicat, miercuri seara, intr-un accident produs la intrarea in municipiul Craiova, dupa ce, aflat la volanul unui autoturism, nu a acordat prioritate la intrarea in parcarea unui supermarket si s-a ciocnit cu o autoutilitara, el fiind dus la spital dupa ce a acuzat dureri la cap, transmite Mediafax.

O persoana decedata si sapte ranite intr-un accident rutier pe DN 25

Un barbat a murit si alte sapte persoane, intre care doi copii, au fost ranite, intr-un accident rutier petrecut miercuri pe DN 25, intre localitatile and Sendreni si Branistea, au declarat reprezentantii Politiei Rutiere Galati, citati de Agerpres.

Accident rutier cu opt victime in Galati. Dintr-un Logan a ramas doar caroseria!

Un accident rutier cu opt victime a avut loc in urma cu cateva momente in judetul Galati. Cel putin o persoana a murit. Opt ambulante sosite la fata locului le acorda ingrijiri victimelor.

Accident rutier la Coteana, cu trei masini implicate. Cinci persoane ranite usor, printre care si o gravida

Detasamentul Slatina al pompierilor intervine la acest moment la Coteana, unde pe drumul judetean 546 a avut loc un accident rutier cu cinci masini implicate. Printre raniti se afla si o gravida.

Directorul tehnic al ACET Suceava, Mircea Onofreiciuc, a murit intr-un accident rutier, la Bunesti

Accidentul rutier a avut loc marti seara, pe drumul Suceava-Falticeni, la iesire din localitatea Bunesti. Autoturismul condus de directorul tehnic al ACET Suceava, Mircea Onofreiciuc, a fost izbit din spate de o alta masina dupa o manevra imprevizibila a soferului. Dupa aproape o ora de manevre de resuscitare, medicii au constatat decesul.

Accident rutier pe autostrada Timisoara - Lugoj. Patru copii au fost raniti

Sase persoane, printre care si copii, toti cu cetatenie bulgara, au ajuns la spital dupa ce masinile in care se aflau au fost implicate intr-un accident pe Autostrada Timisoara - Lugoj. Accidentul.

Microbuz cu moldoveni, implicat intr-un accident rutier, in Buzau

Sapte cetateni moldoveni au fost raniti intr-un accident de circulatie produs in zorii zilei pe drumul european E85, in zona localitatii Ramnicu Sarat, judetul Buzau. Politistii spun ca, intr-un moment de neatentie, soferul nu a mai controlat volanul si a iesit de pe carosabil, oprindu-se intr-un stalp de electricitate de pe marginea soselei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )