Libnet.ro
UNICEF

11:15

O persoana decedata si sapte ranite intr-un accident rutier pe DN 25

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
O persoana decedata si sapte ranite intr-un accident rutier pe DN 25

Un barbat a murit si alte sapte persoane, intre care doi copii, au fost ranite, intr-un accident rutier petrecut miercuri pe DN 25, intre localitatile and Sendreni si Branistea, au declarat reprezentantii Politiei Rutiere Galati, citati de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Microbuz cu moldoveni, implicat intr-un accident rutier, in Buzau

Sapte cetateni moldoveni au fost raniti intr-un accident de circulatie produs in zorii zilei pe drumul european E85, in zona localitatii Ramnicu Sarat, judetul Buzau. Politistii spun ca, intr-un moment de neatentie, soferul nu a mai controlat volanul si a iesit de pe carosabil, oprindu-se intr-un stalp de electricitate de pe marginea soselei.

Directorul tehnic al ACET Suceava, Mircea Onofreiciuc, a murit intr-un accident rutier, la Bunesti

Accidentul rutier a avut loc marti seara, pe drumul Suceava-Falticeni, la iesire din localitatea Bunesti. Autoturismul condus de directorul tehnic al ACET Suceava, Mircea Onofreiciuc, a fost izbit din spate de o alta masina dupa o manevra imprevizibila a soferului. Dupa aproape o ora de manevre de resuscitare, medicii au constatat decesul.

Miron Cozma, implicat intr-un accident rutier la intrarea in Craiova. El a fost dus la spital

Miron Cozma a fost implicat, miercuri seara, intr-un accident produs la intrarea in municipiul Craiova, dupa ce, aflat la volanul unui autoturism, nu a acordat prioritate la intrarea in parcarea unui supermarket si s-a ciocnit cu o autoutilitara, el fiind dus la spital dupa ce a acuzat dureri la cap, transmite Mediafax.

Miron Cozma a fost implicat intr-un accident rutier. Fostul lider al minerilor a fost transportat cu ambulanta la spital

Accidentul a avut loc in seara zilei de miercuri, 23 decembrie, la intrarea in municipiul Craiova, din cauza neatentiei fostului lider al minerilor.

UPDATE/VIDEO Miron Cozma a fost implicat intr-un accident rutier. Fostul lider al minerilor a fost transportat cu ambulanta la spital

Accidentul a avut loc in seara zilei de miercuri, 23 decembrie, la intrarea in municipiul Craiova, din cauza neatentiei fostului lider al minerilor.

and Sase persoane din Republica Moldova, ranite pe DN 2 intr-un accident de circulatie

And Sase persoane cu varste intre 22 si 39 de ani din Republica Moldova au fost ranite intr-un accident de circulatie produs in noaptea de duminica spre luni pe DN 2, in zona localitatii buzoiene Ramnicu Sarat.

Accident rutier la Coteana, cu trei masini implicate. Cinci persoane ranite usor, printre care si o gravida

Detasamentul Slatina al pompierilor intervine la acest moment la Coteana, unde pe drumul judetean 546 a avut loc un accident rutier cu cinci masini implicate. Printre raniti se afla si o gravida.

Accident rutier cu opt victime in Galati. Dintr-un Logan a ramas doar caroseria!

Un accident rutier cu opt victime a avut loc in urma cu cateva momente in judetul Galati. Cel putin o persoana a murit. Opt ambulante sosite la fata locului le acorda ingrijiri victimelor.

Miron Cozma, spitalizat dupa un accident rutier

Miron Cozma a fost implicat, miercuri seara, intr-un accident produs la intrarea in municipiul Craiova, dupa ce, aflat la volanul unui autoturism, nu a acordat prioritate la intrarea in parcarea unui supermarket si s-a ciocnit cu o autoutilitara, el fiind dus la spital dupa ce a acuzat dureri la cap.

Accident rutier pe autostrada Timisoara - Lugoj. Patru copii au fost raniti

Sase persoane, printre care si copii, toti cu cetatenie bulgara, au ajuns la spital dupa ce masinile in care se aflau au fost implicate intr-un accident pe Autostrada Timisoara - Lugoj. Accidentul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )