Libnet.ro
UNICEF

16:30

Miscari surpriza inainte de Congresul PSD. Ecaterina Andronescu si Nicolae Banicioiu, discutii cu fostul premier Mihai Tudose

Antena3 Antena3,
Miscari surpriza inainte de Congresul PSD. Ecaterina Andronescu si Nicolae Banicioiu, discutii cu fostul premier Mihai Tudose

Se fac ultimele mutari inainte de Congresul PSD. Nicolae Banicioiu si Ecaterina Andronescu au fost surprinsi discutand cu fostul premier Mihai Tudose. De altfel, Mihai Tudose este cel care a anuntat ca isi. continuă pe Antena3

Congres PSD: Ecaterina Andronescu si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv

Senatoarea Ecaterina Andronescu si-a depus joi candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD la Congresul care va avea loc sambata, potrivit televiziunilor de stiri, desi aceasta a declarat jurnalistilor, la sediul PSD, ca nu ar fi trebuit sa fie organizate alegeri la acest Congres. Din informatiile noastre, Andronescu si-a depus dosarul de candidatura fara sustinerea organizatiei sale, PSD Bucuresti, care de altfel o sustine pe Viorica Dancila pentru aceasta functie.

Scindare in PSD: Ecaterina Andronescu vrea sa fie presedinte executiv

Ecaterina Andronescu, fost ministru al educatiei si inca) o persoana controversata din Partidul Social Democrat, si-a depus joi candidatura la functia de presedinte executiv al partidului, lansand totodata un atac la actuala conducere.

REPORTAJ Congresul PSD: razboi si in partid, si in strada

Congresul PSD, cu toate ca a avut un rezultat dinainte cunoscut, a fost marcat, in interior, de revolta echipei Ecaterina Andronescu-Nicolae Banicioiu si, pe alocuri, a Gabrielei Frirea. in exterior, protestul Rezist de peste strada i-a facut pe unii membri PSD sa-si incordeze pumnii dar, pana la urma, s-au descarcat cu cateva injuraturi. Pe scurt, Congresul PSD a adus, din nou, fata in fata doua state paralele separate de un cordon de jandarmi.

Aparitie-surpriza la Congresul PSD. Cine a venit la intalnirea social-democratilor

Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE, si Kelemen Hunor, liderul UDMR, au ajuns sambata, inainte de ora 11, la Sala Palatului, unde are loc Congresul extraordinar al PSD. La sosirea, liderul ALDE a.

Ecaterina Andronescu si Nicolae Banicioiu au plecat de la Congresul PSD: E un simulacru, se voteaza de la 13.30

Ecaterina Andronescu si Nicolae Banicioiu au plecat de la Congresul PSD, nemultumiti pentru ca nu li s-a permis sa-si tina discursurile de sustinere a candidaturilor. Banicioiu sustine ca votul de la.

Andronescu si Banicioiu, candidati la postul de presedinte executiv, au plecat de la congresul PSD

Ecaterina Andronescu si Nicolae Banicioiu, candidati la functia de presedinte executiv al PSD, au pa.

Ecaterina Andronescu si Nicolae Banicioiu au decis sa-si retraga candidaturile, in semn de protest

Nicolae Banicioiu si Ecaterina Andronescu, candidati la functia de presedinte executiv al PSD, i-au acuzat pe organizatorii Congresului extraordinar al PSD ca nu au avut posibilitatea sa se adreseze delegatilor.

Ecaterina Andronescu, intrebata daca si-ar putea retrage candidatura: Mai e timp pentru asta; nu negociez nimic

Vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu a fost intrebata, vineri, dupa CExN, daca maine si-ar putea retrage candidatura la functia de presedinte executiv, ea evitand sa dea un raspuns transant. Mai e timp pentru asta; nu negociez nimic, a spus Andronescu.

Ecaterina Andronescu, intrebata daca si-ar putea retrage candidatura: Mai e timp pentru asta. Nu negociez nimic

Vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu a fost intrebata, vineri, dupa CExN, daca maine si-ar putea retrage candidatura la functia de presedinte executiv, ea evitand sa dea un raspuns transant. Mai e timp pentru asta; nu negociez nimic, a spus Andronescu.

Anuntul lui Florin Calinescu, inainte de congresul PSD: Candidez!

Florin Calinescu a transmis, pe pagina sa de Facebook, un mesaj de 8 Martie tuturor femeilor. Actorul a adaugat ca va merge la congresul PSD ca sa le dea o lectie social-democratilor si ca va candida la o fun.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2176 seconds )