Libnet.ro
UNICEF

18:30

Miscarile de dans ale unei prezentatoare din SUA pe care iNTREAGA LUME le cunoaste ACUM

Antena3 Antena3,
Miscarile de dans ale unei prezentatoare din SUA pe care iNTREAGA LUME le cunoaste ACUM

Prezentatoarea unui matinal din SUA si-a aratat miscarile de dans pe ritmurile renumitei piese Single Ladies a lui Beyonce in timpul pauzei publicitare. si nu numai. in timp ce California nu se trezise inca,. continuă pe Antena3

Surpriza de proportii pentru un hot din SUA. A furat o masina cu un bebelus in ea

A vrut sa-si cumpere un pachet de tigari, dar a ramas fara fetita ei de doar cinci luni. Asta i s-a intamplat unei mame din Florida care si-a lasat masina cu motorul pornit pret de cateva minute si a.

Dupa 15 ani, acesta e documentul care face lumina in cea mai controversata moarte din SUA. Lumea muzicii e in stare de soc

A fost una din cele mai controversate crime din SUA, iar vreme de 15 ani nimeni nu a stiut cauzele reale ale mortii acestui rapper cunoscut. Decesul lui Notorious B. a cazut ca un trasnet in lumea muzicii din.

Un nou atac cibernetic impotriva agentiilor guvernamentale din SUA

Organizatiile guvernamentale sunt din ce in ce mai atacate de hackeri. Saptamana trecuta vorbeam de ONU iar acum un atac cibernetic a transformat in victime FBI-ul, NASA, Pentagonul, ESA, Rezerva Federala si alte cateva agentii. Un grup de hackeri intitulati GhostShell si-au asumat atacurile din ultimele zile asupra diverselor organizatii guvernamentale si au recunoscut furtul a peste 1,6 milioane de conturi. Grupul, care are vagi legaturi cu Anonymous, a realizat aceste atacuri ca parte dintr-o miscare hacktivista de amploare intitulata .

Business Report: Neaderarea la Schengen scade competitivitatea economiei; Noua tendinta in consum: inline shopping - prospect online, achizitie offline; Chinezii cumpara inca o bucata din SUA. Cea mai mare tranzactie China-Statele Unite

Bloomberg: Bancile cu active de peste 30 miliarde euro vor fi supravegheate de BCE. Bancile cu active de peste 30 de miliarde de euro si cele ale caror active. VW Polo R WRC, prezentat in versiunea finala. Noul Volkswagen Polo R WRC a fost prezentat oficial la finele saptamanii trecute, in cadrul unei ceremonii organizate.

Hamid Karzai se declara favorabil acordarii unei imunitati militarilor SUA.

Presedintele afgan Hamid Karzai s-a declarat favorabil, sambata, problemei acordarii unei imunitati unor militari americani care vor ramane in tara sa dupa incheierea misiunii de lupta a NATO, la sfarsitul lui 2014, cu conditia ca Statele Unite sa respecte suveranitatea afgana, relateaza AFP, citat de Mediafax. Afganistanul si Statele Unite au inceput, la jumatatea lui noiembrie, negocieri pe tema unui pact in domeniul securitatii, care urmeaza sa stabileasca modalitatile unei prezente .

Doua tulpini ale unei bacterii, considerata foarte rara, dar rezistenta la antibiotice, raspandite in spitale din intreaga lumea

Doua tulpini ale bacteriei Clostridium difficile, rezistente la tratamentul cu antiibiotice, au ajuns sa fie raspandite in spitalele din intreaga lume. Potrivit unui studiu publicat in revista Nature.

Atac armat intr-un centru comercial din SUA. Cel putin doua persoane au fost ranite

Doua persoane au fost impuscate, marti, de un barbat care a creat panica intr-un centru comercial de la periferia Portland, in Oregon, inainte de a fi neutralizat, au anuntat politia si presa, citate de.

Atac armat intr-un centru comercial din SUA.

Doua persoane au fost impuscate, marti, de un barbat care a generat panica intr-un centru comercial de la periferia Portland, in Oregon nord-vestul Statelor Unite), inainte de a fi neutralizat, au anuntat politia si presa, potrivit Mediafax. Agresorul, care purta o casca de hochei a decedat, potrivit unui purtator de cuvant al politiei comitatului Clackamas, situat in sudul Portland. Aceeasi sursa anuntase anterior ca agresorul a fost neutralizat, fara a preciza totusi daca acesta a .

Rusia restrictioneaza importurile de carne din SUA

Importurile rusesti de carne de la producatorii care utilizeaza ractopamina trebuie sa fie testate si certificate, a anuntat, vineri, Serviciul federal pentru inspectie veterinara si fitosanitara Rosselkhoznadzor), transmite Reuters, conform Agerpres.

Votarea s-a incheiat si peste hotare. Ultimele cinci sectii din SUA, inchise

Ultimele cinci sectii de votare de pe Coasta de Vest a Statelor Unite, respectiv Los Angeles, Portland, Seattle, San Francisco si Las Vegas, s-au inchis. Astfel, votul romanilor din strainatate la alegerile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )