Libnet.ro
UNICEF

22:45

Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, despre criza imigrantilor: Pericolul nu este venirea strainilor. Pericolul suntem noi

B1 B1,
Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, despre criza imigrantilor: Pericolul nu este venirea strainilor. Pericolul suntem noi

Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, iPS Teofan, le-a transmis credinciosilor romani sa nu se teama de numarul mare de imigranti care au ajuns in ultimele luni in Europa si a sustinut ca sansa. continuă pe B1

Mitropolitul Moldovei despre criza imigrantilor: Pericolul nu este venirea strainilor. Pericolul suntem noi

Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, IPS Teofan, a recomandat, marti, tuturor credinciosilor romani sa nu le fie frica de numarul mare de imigranti care au intrat, in ultimele saptamani, in Europa. El a declarat, la finalul Sfintei Liturghii oficiate cu prilejul hramului de la Manastirea Vorona, ca sansa supravietuirii unui neam o reprezinta nasterea de prunci, transmite Agerpres.

Despre criza imigrantilor: cine sunt, trasee, calauze, preturi, cauze si efecte

Vasile Ernu in dialog cu Olivier Peyroux, despre criza imigrantilor. Olivier Peyroux este sociolog francez si coordoneaza un studiu in acest domeniu. Este autorul volumului Fantasies and Realities of Child Exploitation in Western Europe.

Klaus Iohannis, despre criza imigrantilor. Cati refugiati ar putea sa ajunga in Romania

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, luni, despre fenomenul migratiei si ce impact va avea acesta asupra Romaniei. Cred ca este bine sa relatez discutia despre fenomenul migratiei care a avut loc in Consiliul E.

De cealalta parte a gardurilor. Ambasadorul Mexicului la Bucuresti, despre criza imigrantilor

De la ora 11. 00, Agustin Gutierrez Canet, ambasadorul Mexicului in Romania, vine in studioul Adevarul Live pentru a oferi o perspectiva noua asupra crizei imigrantilor cu care se confrunta acum Europa.

Angela Merkel si Viktor Orban, discutie telefonica despre criza imigrantilor: Cei doi lideri au convenit sa respecte obligatiile europene asumate

Cancelarul german Angela Merkel si premierul ungur Viktor Orban au purtat o discutie telefonica pe tema crizei imigrantilor, a anuntat sambata seara, adjunctul purtatorului de cuvant al Guvernului german, Georg.

Vlad Nistor, despre criza imigrantilor: Eu cred ca, de fapt, este inceputul unei migratii, declansata de noninterventia civilizatoare a Occidentului

Profesorul universitar Vlad Nistor sustine ca valurile de imigranti care iau cu asalt granitele sudice ale Europei, incercand sa ajunga in statele din vestul UE, reprezinta doar inceputul unui fenomen.

Vlad Nistor, despre criza imigrantilor: Eu cred ca, de fapt, este inceputul unei migratii, declansata de noninterventia civilizatoare a Occidentului (VIDEO)

Profesorul universitar Vlad Nistor sustine ca valurile de imigranti care iau cu asalt granitele sudice ale Europei, incercand sa ajunga in statele din vestul UE, reprezinta doar inceputul unui fenomen.

Faze tari: Profetia lui Nostradamus despre criza imigrantilor. Vor declansa cel de-al Treilea Razboi Mondial; Nu s-a mai spalat de 12 ani. Motivul bizar pentru care nu mai face dus; Barbatul cu cel mai mare penis din lume. De ce este nefericit

Zambiti, extraterestrii ne-au facut o poza! Soc si groaza saptamanile trecute la Statia Spatiala Internationala! Conform unei filmari NASA postate pe Internet, una din camerele video montate pe Statia Internationala a surprins un moment bizar. S-a nascut barbat, insa si-a dorit mereu sa fie femeie. Cat a cheltuit pentru a semana cu Kim Kardashian. Thalia Almodovar s-a nascut barbat insa si-a dorit intotdeauna sa fie femeie. S-a indragostit de fizicul celebrei Kim Kardashian.

Lionel Messi, despre criza imigrantilor: Asemenea lucruri ar trebui sa fie de neconceput in plin secol 21

Fotbalistul argentinian Lionel Messi considera de neconceput situatia miilor de refugiati care inceara sa ajunga in tarile din vestul Europei, informeaza AFP. Asemenea lucruri ar trebui sa fie de.

Criza imigrantilor. Extremistii de la Jobbik au trecut la violenta

Formatiunea extremista Jobbik nu-i vrea pe refugiati si cere inchiderea frontierelor, insa nu doar atat. O cameramana de la televiziunea partidului fascist Jobbik a lovit refugiatii. Imaginil.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,277 seconds )