Libnet.ro
UNICEF

08:00

Vlad Nistor, despre criza imigrantilor: Eu cred ca, de fapt, este inceputul unei migratii, declansata de noninterventia civilizatoare a Occidentului

B1 B1,
Vlad Nistor, despre criza imigrantilor: Eu cred ca, de fapt, este inceputul unei migratii, declansata de noninterventia civilizatoare a Occidentului

Profesorul universitar Vlad Nistor sustine ca valurile de imigranti care iau cu asalt granitele sudice ale Europei, incercand sa ajunga in statele din vestul UE, reprezinta doar inceputul unui fenomen. continuă pe B1

Vlad Nistor, despre criza imigrantilor: Eu cred ca, de fapt, este inceputul unei migratii, declansata de noninterventia civilizatoare a Occidentului (VIDEO)

Profesorul universitar Vlad Nistor sustine ca valurile de imigranti care iau cu asalt granitele sudice ale Europei, incercand sa ajunga in statele din vestul UE, reprezinta doar inceputul unui fenomen.

Putin, despre criza imigrantilor: Problemele, din cauza politicii eronate a partenerilor nostri americani in zona musulmana, pe care Europa o urmeaza orbeste. Am avertizat asupra acestui lucru inca de acum cativa ani

Vladimir Putin intervine in criza imigrantilor. Presedintele Rusiei a afirmat ca aceasta situatie de datoreaza politicii Statelor Unite in Orientul Mijlociu. Liderul de la Kremlin sustine ca i-a avertizat.

Traian Basescu, despre criza imigrantilor: Romania poate sa spuna NU

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat, joi seara ca Romania poate sa spuna nu in ceea ce priveste criza imigrantilor cu care se confrunta Uniunea Europeana in prezent.

Traian Basescu, despre criza imigrantilor: Romania are toate sansele sa spuna nu de data asta, are dreptul sa spuna: anul acesta nu primesc pe nimeni, am problemele mele

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat joi seara, ca Romania poate sa spuna nu in ceea ce priveste criza imigrantilor cu care se confrunta Uniunea Europeana in prezent. Eu nu pot sa vad.

Traian Basescu, despre criza imigrantilor: Romania are toate sansele sa spuna nu de data asta, are dreptul sa spuna: anul acesta nu primesc pe nimeni, am problemele mele (VIDEO)

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat joi seara, ca Romania poate sa spuna nu in ceea ce priveste criza imigrantilor cu care se confrunta Uniunea Europeana in prezent. Eu nu pot sa vad.

SONDAJ IRES. Ce cred romanii despre criza imigrantilor

Mai mult de jumatate dintre romani sunt de parere ca riscul este mic sau foarte mic ca Romania sa fie expusa unei invazii a imigrantilor din Orientul Mijlociu si Africa, in timp ce 70 % au multa si foarte multa incredere in capacitatea armatei de a gestiona o criza a imigrantilor, potrivit unui sondaj IRES.

Viktor Orban, despre criza imigrantilor: E mai mult o problema a Germaniei, decat a UE (...) Europa trebuie sa inteleaga ca cei care sunt invadati, nu mai pot primi pe nimeni. Si acum e o invazie

Premierul ungar, Viktor Orban, a aparat modul in care guvernul sau s-a ocupat de valul fara precedent de imigranti. Acesta a precizat ca majoritatea imigrantilor vor in Germania si ca este mai mult o.

Mircea Badea, despre criza imigrantilor: Parerea mea ar fi sa stam pe tusa la treaba asta cu refugiatii

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura presei, este de parere ca Romania ar trebui sa fie exclusa din problema refugiatilor. Parerea mea ar fi sa stam pe tusa la treaba asta cu refugiatii. Suntem.

Oprea si Aurescu, audiati in Parlament. Ce vor sa afle alesii despre criza imigrantilor

Marius Obreja, presedintele Comisiei de Aparare din Senat, a anuntat, miercuri, ca i-a invitat in Parlament pe Gabriel Oprea si Bogdan Aurescu, pentru a discuta cu senatori si deputati din sapte comisii parlamentare pe tema crizei imigrantilor.

Basescu vrea modificarea Codurilor Penale promulgate in timpul mandatului sau de presedinte: Daca as fi stiut, nu le-as fi promulgat

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, la B1 TV, despre criza imigrantilor care a lovit intreaga Europa, despre dosarele care il vizeaza, dar si despre nevoia de a modifica Codul Penal si Codul de Procedura Penala, promulgate in timpul mandatului sau de presedinte.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )