Libnet.ro
UNICEF

06:00

Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S anunta mai mult stil pentru SUV-ul hibrid japonez Outlander PHEV

Hotnews Hotnews,
 Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S anunta mai mult stil pentru SUV-ul hibrid japonez Outlander PHEV

Mitsubishi Motors Corporation MMC) va prezenta in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris 4-19 octombrie) conceptul Outlander PHEV Concept-S, dezvoltat pe baza modelului Outlander PHEV un SUV cu propulsie hibrida, reincarcabil la priza. In cadrul salonului, Mitsubishi Motors Corporation va prezenta, de asemenea, 11 modele, inclusiv modelul Outlander PHEV versiunea de raliu, care a participat la competitia FIA Asia Cross Country Rally 2014, modele cu specificatii de productie europene, modelul i-MiEV precum si alte modele electrice EV) si hibride PHEV). continuă pe Hotnews

Outlander PHEV Concept-S, in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris 2014

Mitsubishi Motors Corporation MMC) va prezenta in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris 2014 noul sau concept Outlander PHEV Concept-S.

Multescu: Meritam mai mult

Gheorghe Multescu a debutat cu un esec pe banca echipei Petrolul, scor 2-3, in derby-ul cu Steaua, insa noul tehnician al gazarilor spune ca formatia sa merita mai mult de la acest meci din etapa a 8-a.

Business report: Romania ineficienta: Desi cheltuieste cel mai mult din UE pe investitii, are cea mai slaba infrastructura; Cum a dat Gazprom tarcoale Romaniei; Guvernul vrea sa oblige prin lege proprietarii de apartamente sa aleaga intre centrala si cal

Reducerea CAS nu va crea mai multe locuri de munca. Oamenii de afaceri spun ca o scadere a contributiilor sociale cu 5 puncte e nesemnificativa. Pentru stimularea angajarilor, ei au nevoie de eradicarea coruptiei, stabilitatea economiei si a sistemului legislativ. Cu ce se alege Romania de pe urma Euro 2020. Patru meciuri din turneul final al Campionatului European de Fotbal din 2020 se vor disputa la Bucuresti. Pana atunci, trebuie sa construim insa o autostrada care sa duca la granita cu Ungaria si o noua linie de metrou.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )