Libnet.ro
UNICEF

20:30

Miza fiscala este de aproape 2 miliarde de euro. Guvernul PSD va continua sa inventeze noi taxe si impozite

România Liberă România Liberă,
Miza fiscala este de aproape 2 miliarde de euro. Guvernul PSD va continua sa inventeze noi taxe si impozite

Unele, a caror disparitie fusese anuntata de PSD acum un an, in programul electoral, raman in vigoare. Altele noi apar. Expertii chestionati de Romania libera sustin ca e de-abia inceputul. continuă pe România Liberă

Anunt SOC: OLGUTA VASILESCU paraseste Guvernul PSD?

Tensiuni in PSD. Premierul Mihai Tudose si seful PSD, Liviu Dragnea, sunt nemultumiti de prestatia de ministru a Liei Olguta Vasilescu. Se pare ca Legea pensiilor, a carei adoptare a fost.

Formula 1: Lewis Hamilton a castigat Marele Premiu al Statelor Unite si este aproape de al patrulea sau titlu mondial

Pilotul britanic al echipei Mercedes, Lewis Hamilton, a castigat, duminica, Marele Premiu al Statelor Unite, a XVII-a etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, el fiind urmat de germanul Sebastian Vettel si de finlandezul Kimi Raikkonen, ambii de la , anunta News. ro. Hamilton si-a extins la 66 de puncte avansul in fruntea clasamentului pilotilor, fiind foarte aproape de a castiga al patrulea sau titlu mondial din palmares. Daca Hamilton mai are de asteptat cel putin o cursa pentru a se incorona campion, echipa Mercedes si-a asigurat al patrulea titlu mondial consecuitv la constructori, cu trei etape inainte de finalul sezonului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1938 seconds )