Libnet.ro
UNICEF

06:30

Mobilizare TOTALA in Franta pentru EMILIANO SALA: Tatarasanu a donat si el pentru continuarea operatiunilor de cautare

B1 B1,
Mobilizare TOTALA in Franta pentru EMILIANO SALA: Tatarasanu a donat si el pentru continuarea operatiunilor de cautare

Ciprian Tatarusanu, internationalul roman care a jucat alaturi de Emiliano Sala la Nantes, a donat si el bani pentru ca operatiunile de cautare ale argentinianului sa continue, alaturandu-se astfel. continuă pe B1

Premier League anunta ca la meciurile din primul esalon va exista un moment de reflectie in tacere pentru Emiliano Sala si David Ibbotson

Premier League a anuntat, joi, ca la meciurile din primul esalon din Anglia va exista un moment de reflectie in tacere pentru fotbalistul Emiliano Sala si pentru pilotul David Ibbotson.

Digisport Impresionant. El a donat cea mai mare suma pentru continuarea cautarii avionului n care se afla Emiliano Sala

Cautarile avionului disparut deasupra Canalului Manecii si in care se aflau fotbalistul Emiliano Sala si pilotul David Ibbotson au fost reluate, dupa ce familia fotbalistului a demarat o actiune de strangere de fonduri.

Digisport Cristiano Ronaldo, facut praf pentru postarea din seara n care avionul n care se afla Emiliano Sala a disparut

Cristiano Ronaldo a avut proasta inspiratie sa posteze pe retelele de socializare o poza cel putin nepotrivita chiar in ziua disparitiei avionului in care se afla Emiliano Sala, insa a starnit un val de critici. Starul lui Juventus a postat un selfie in avionul sau privat, zambind. Fosta prietena a lui Sala a reactionat dur.

Cautarile pentru gasirea avionului care l transporta pe Emiliano Sala au fost reluate

Cautarile pentru gasirea avionului care il transporta pe Emiliano Sala, disparut, luni seara, intre Nantes si Cardiff au fost reluate, sambata dimineata, dupa ce, in urma unei strangeri de fonduri s-au adunat peste 140. 000 de euro.

Cautarile pentru gasirea avionului care il transporta pe Emiliano Sala, reluate

Cautarile pentru gasirea avionului care il transporta pe fotbalistul Emiliano Sala, disparut luni seara intre Nantes si Cardiff, au fost reluate, sambata, dupa ce s-au adunat peste 140. 000 de euro in urma un.

Cautarile pentru gasirea avionului care il transporta pe fotbalistul Emiliano Sala au fost reluate

Cautarile pentru gasirea avionului care il transporta pe Emiliano Sala, disparut, luni seara, intre Nantes si Cardiff au fost reluate, sambata dimineata, dupa ce, in urma unei strangeri de fonduri s-au aduna peste 140. 000 de euro.

Lionel Messi face apel pentru reluarea cautarilor lui Emiliano Sala

Marele Lionel Messi a reactionat pe retelele de socializare printr-un mesaj prin care solicita autoritatilor competente sa reia operatiunile de cautare a fotbalistului Emiliano Sala, disparut luni noapte deasupra Canalului Manecii intr-un avion privat.

Antrenorul echipei Cardiff a vrut sa demisioneze si spune ca a avut o saptamna traumatizanta dupa disparitia lui Emiliano Sala

Antrenorul echipei Cardiff City, Neil Warnock, a dezvaluit, luni, ca s-a gandit sa demisioneze dupa disparitia lui Emiliano Sala, vorbind despre o saptamana traumatizanta.

TRAGEDIE! Incredibil ce a scris pe Facebook pilotul avionului disparut, inainte de zborul impreuna cu fotbalistul Emiliano Sala

Ies la iveala noi detalii despre pilotul care era la mansa avionului care a disparut deasupra Canalului Manecii, in care se afla forbalistul Emiliano Sala. Ma simt un pic ruginitle-ar fi scris pilotul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )