Libnet.ro
UNICEF

09:15

Modestia asta! Ethan Hawke: Sunt cel mai bun iubit din lume

Antena3 Antena3,
Modestia asta! Ethan Hawke: Sunt cel mai bun iubit din lume

Si-a inselat fosta partenera de viata cu bona copiilor, dar Ethan Hawke crede ca este cel mai bun iubit din lume. continuă pe Antena3

Presedintele FIFA Joseph Blatter spune ca a fost surprins de faptul ca Messi a fost desemnat cel mai bun jucator la CM

Faptul ca Lionel Messi a fost declarat cel mai bun jucator alCupei Mondiale Brazilia 2014 l-a surprins pe presedintele FIFA, scrie BBC News. Vreti sa va spun adevarul sau sa fiu diplomat? Va voi.

Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun jucator al Cupei Mondiale

Atacantul argentinian Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun jucator al Cupei Mondiale, trofeul fiind decernat, duminica seara, pe arena Maracana, dupa finala Germania - Argentina, scor 1-0. Ceilati nominalizati.

Messi a fost desemnat cel mai bun jucator al Cupei Mondiale

Atacantul argentinian Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun jucator al Cupei Mondiale, trofeul fiind decernat, duminica seara, pe arena Maracana, dupa finala Germania - Argentina, scor 1-0 .

Cel mai bun portar al Cupei Mondiale: Manuel Neuer

Portarul Germaniei, Manuel Neuer, a fost desemnat cel mai bun goalkeeper al Cupei Mondiale din Brazilia, duminica seara, dupa finala cu Argentina, castigata de Germania, scor 1-0.

CM Fotbal Lionel Messi, desemnat cel mai bun jucator al Cupei Mondiale

Atacantul argentinian Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun jucator al Cupei Mondiale, trofeul fiind decernat, duminica seara, pe arena Maracana, dupa finala Germania - Argentina, scor 1-0. Ceilati nominalizati au fost: Angel Di Maria Argentina), Javier Mascherano Argentina), Mats Hummels Germania), Tony Kroos Germania), Philipp Lahm Germania), Thomas Muller Germania), Neymar Brazilia), Arjen Robben Olanda) si James Rodriguez Columbia).

CM Fotbal Manuel Neuer, cel mai bun portar al Cupei Mondiale

Portarul Germaniei, Manuel Neuer, a fost desemnat cel mai bun goalkeeper al Cupei Mondiale din Brazilia, duminica seara, dupa finala cu Argentina, castigata de Germania, scor 1-0.

Louis Van Gaal: Acesta este cel mai bun grup cu care am lucrat

Selectionerul nationalei Olandei, Louis Van Gaal, si-a laudat jucatorii la finalul meciului pentru locul 3 de la Cupa Mondiala, castigat cu 3-0 in fata Brazilia, declarand ca acesta este cel mai bun grup.

FIFA a anuntat ca patru fotbalisti germani se numara printre cei zece fotbalisti nominalizati pentru titlul de cel mai bun jucator al Cupei Mondiale 2014

FIFA a anuntat lista celor zece fotbalisti nominalizati pentru titlul de cel mai bun jucator alCupei Mondiale Brazilia 2014, patru dintre acestia fiind nemti. De asemenea, sapte dintre nominalizati vor.

Lionel Messi a primit Balonul de Aur al Cupei Mondiale. Neuer, cel mai bun portar. Pogba, cel mai bun tanar jucator

Argentinianul Lionel Messi a primit Balonul de Aur al Cupei Mondiale din Brazilia, acordat celui mai bun jucator al competitiei, in ciuda faptului ca nationala sud-americana a pierdut finala cu Germania, care a.

CM 2014. Balon de Aur sau de sapun? Marketing sau specialisti? Cine l-a votat, de fapt, pe Messi, cel mai bun jucator

Messi a primit Balonul de Aur de la CM 2014, dar desemnarea lui drept cel mai bun jucator al Mondialului, dar desemnarea lui i-a uimit pe multi si a iscat discutii aprinse. Fosti jucatori si chiar Diego Maradona au contestat acordarea Balonului de Aur de la CM 2014 lui Leo Messi. Din peisaj n-au lipsit nici aberatii, nici teoriile conspirationiste. Pana acum, trofeul era acordat pe baza voturilor mass-media, dar la CM 2014 altcineva a decis.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )