Libnet.ro
UNICEF

01:05

Modificari la Codul Fiscal. Salariatii din Romania vor trebui sa-si plateasca singuri impozitul pe venit

Antena3 Antena3,
Modificari la Codul Fiscal. Salariatii din Romania vor trebui sa-si plateasca singuri impozitul pe venit

Salariatii din Romania vor trebui sa-si plateasca singuri impozitul pe venit. O sarcina care pana acum revenea angajatorului este schimbata in draftul de modificare a Codului Fiscal citat de. continuă pe Antena3

Modificari la Codul Fiscal. Salariatii din Romania vor trebui sa-si plateasca singuri impozitul pe venit

Salariatii din Romania vor trebui sa-si plateasca singuri impozitul pe venit. O sarcina care pana acum revenea angajatorului este schimbata in draftul de modificare a Codului Fiscal citat de.

Piata auto din Romania a crescut cu 27% in primele 3 luni

Piata auto din Romania inmatriculari masini noi) a inregistrat in primul trimestru a doua mare crestere din Uniunea Europeana dupa cea din Grecia, de 27,5%, la 22. 276 de unitati, avansul fiind de peste trei ori ori mai mare fata de cel comunitar, de.

Fondurile de pensii din Romania nu pot fi nationalizate

Avand in vedere dezbaterile care au avut loc, in spatiul public in ultima perioada, cu privire la fondurile de pensii obligatorii administrate privat Pilonul II), presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Misu Negritoiu sustine ca fondurile de pensii din Romania nu pot fi nationalizate, potrivit unui comunicat de presa.

De ce nu spun companiile din Romania ce salarii ofera candidatilor. Ofertele de joburi de pe website-uri omit cea mai importanta informatie, in timp ce in tari din UE exista transparenta totala

Majoritatea companiilor din Romania nu publica salariile in anunturile postate pe website-urile de joburi. Specialistii in resurse umane consultati de MEDIAFAX sustin ca fenomenul este determinat.

A fascinat toti strainii. Cum arata casuta din Romania care face furori printre turistii straini

Paul Axinte este un roman inginer care a reusit sa construiasca cea mai interesanta casa din Romania. Potrivit Adevarul. ro, casuta de poveste se afla in Sangeorz-Bai si a reusit sa.

Decebal Traian Remes, analiza dura a evenimentelor din Romania. De ce a gresit Sorin Grindeanu

Decebal Traian Remes, fost ministru al Agriculturii, a fost gazda pentru Razvan Dumitrescu si emisiunea Subiectiv. Fostul demnitar a vorbit despre evenimentele din Romania ultimelor.

Traian Basescu, despre cei prezenti acasa la Gabriel Oprea in noaptea alegerilor din 2009: in mod cert, nu faceau vreo analiza literara. Nu aveau ce cauta acolo si pentru asta vor trebui sa raspunda (VIDEO)

Traian Basescu a dezvaluit ce stie despre ce s-a intamplat acasa la Gabriel Oprea, pe atunci parlamentar independent, in noaptea alegerilor prezidentiale din 2009. Fostul presedinte a exclus.

Contrabanda cu tigarete din Romania a scazut la 15,2% in martie

Piata neagra a tigaretelor a coborat in martie cu un punct procentual fata de nivelul din ianuarie 2017, ajungand la la 15,2%, in conditiile in care autoritatile au intensificat activitatile de control din vami, arata un studiu realizat de compania de cercetare Novel Research.

Locul din Romania in care s-au inregistrat minus -26 de grade in luna aprilie

Iarna s-a intors in Romania in plina primavara. O perioada similara, cu temperaturi extrem de mici si ninsori in mijlocul primaverii, a mai fost in 1996. Iata si alte date.

Se fac angajari masive. Salarii de la 6.000 de lei pentru tinerii din Romania

Conducerea DIICOT cauta specialisti IT pentru a ocupa posturile vacante din Oradea, Cluj, Timisoara, Alba Iulia, Bacau, Constanta, Craiova, Iasi, Targu Mures si Ploiesti, iar salariile ar porni de la.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )