Libnet.ro
UNICEF

12:15

Mohammad Murad redeschide la iarna Hotelul Lido din Bucuresti si vrea sa-l afilieze la lantul lui Donald Trump

România Liberă România Liberă,
Mohammad Murad redeschide la iarna Hotelul Lido din Bucuresti si vrea sa-l afilieze la lantul lui Donald Trump

Hotelul Lido va fi redeschis in luna decembrie de omul de afaceri Mohammad Murad, care a inchiriat hotelul pe 15 ani de la proprietari si va investi in total peste cinci milioane de euro . continuă pe România Liberă

Omul de afaceri Mohammad Murad investeste cinci milioane euro intr-un proiect

Omul de afaceri Mohammad Murad, care detine lantul hotelier Phoenicia si restaurantele Spring Time, a declarat ca vrea sa recreeze satul romanesc tipic de la 1800, proiect turistic cu 500 de locuri de cazare, o ferma proprie si o zona de sport, investitia fiind de circa cinci milioane euro.

Accident TERIBIL pe Splaiul Independentei din Bucuresti: UN MORT si trei raniti grav, un TAXI facut ZOB (IMAGINI DRAMATICE)

Un accident groznic a avut loc joi dimineata pe Spaiul Independentei din Bucuresti dupa coliziunea frontalaa doua autoturisme, intre care un taxi, in statia RATB a autobuzului 601. Soferul.

Accident TERIBIL pe Splaiul Independentei din Bucuresti: DOI MORTI si doi raniti grav, un TAXI facut ZOB (IMAGINI DRAMATICE)

UPDATE: Bilantul accidentul teribil de pe Spaliul Independetei din Bucuresti a crecut la doua persoane decedate si doi raniti grav. Cele doua victime erau soferii celor doua masini,un barbat in v.

Restrictii de circulatie pe mai multe strazi din Bucuresti

Mai multe strazi vor fi blocate, vineri si sambata, in Bucuresti, in contextul organizarii Zilei Imnului National al Romaniei, a Zilei Nationale a Ambulantei,.

Business report:Cum sunt sacrificate investitiile locale pentru a limita deficitul general;Boom imobiliar - seria a doua: o mare intersectie din Bucuresti va fi sufocata de constructia a 5.000 de noi locuinte;Cum si de ce a luptat Comisia Europeana sa mo

Patriarhia: Biserica Ortodoxa Romana nu beneficiaza de privilegii fiscale, ci de facilitati fiscale. Biserica Ortodoxa Romana BOR), ca si celelalte culte religioase. Imobiliarele, pe val: Immochan cumpara de la familia Jacobs birourile Coresi de la Brasov. Immochan, divizia imobiliara a grupului francez Auchan, a cumparat ansamblul de birouri Coresi Business Park din Brasov.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )