Libnet.ro
UNICEF

22:15

Omul de afaceri Mohammad Murad investeste cinci milioane euro intr-un proiect

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Omul de afaceri Mohammad Murad investeste cinci milioane euro intr-un proiect

Omul de afaceri Mohammad Murad, care detine lantul hotelier Phoenicia si restaurantele Spring Time, a declarat ca vrea sa recreeze satul romanesc tipic de la 1800, proiect turistic cu 500 de locuri de cazare, o ferma proprie si o zona de sport, investitia fiind de circa cinci milioane euro. continuă pe Ziarul Bursa

Mohammad Murad redeschide la iarna Hotelul Lido din Bucuresti si vrea sa-l afilieze la lantul lui Donald Trump

Hotelul Lido va fi redeschis in luna decembrie de omul de afaceri Mohammad Murad, care a inchiriat hotelul pe 15 ani de la proprietari si va investi in total peste cinci milioane de euro .

Un dezvoltator israelian investeste 90 milioane euro pe piata noastra rezidentiala

Israel Land Development Company ILDC) dezvolta un proiect imobiliar de 1. 500 de locuinte, pe malul lacului Dobroesti, prin intermediul firmei Eagle Development Estate.

O noapte de la Vanghelie: cinci milioane de euro. Cel mai scump vanghelion a costat cat constructia unui spital

Unul dintre cele mai mari secrete ale mandatelor fostului primar al sectorului 5 a fost costul petrecerilor fabuloase de la Romexpo, de Revelion. Romania libera a aflat, in exclusivitate sumele enorme platite: pana la cinci milioane de euro pentru o astfel de petrecere.

Orbis, crestere de 6,2% a veniturilor pana la 160 milioane euro

Grupul hotelier Orbis a inregistrat, in prima jumatate a anului 2017, o crestere de 6,2% a veniturilor, pana la 160 milioane euro si o crestere a EBITDA de doua cifre, cu 23,1%, pana la 47,6 milioane euro, potrivit unui comunicat de presa transmis redactiei.

Ministerul Public va beneficia de 69 milioane euro, fonduri europene, pentru un soft si metodologii de perchezitie informatica

Ministerul Public MP) va beneficia de 69 milioane euro, fonduri europene, pentru doua proiecte destinate intaririi capacitatii institutiei, respectiv crearii unui soft pentru sprijinirea activitatii de management a parchetelor, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2073 seconds )