Libnet.ro
UNICEF

09:30

Moment ISTORIC: Kim Jong-un a trecut pe jos granita dintre cele doua Corei (FOTO)

B1 B1,
Moment ISTORIC: Kim Jong-un a trecut pe jos granita dintre cele doua Corei (FOTO)

Pentru a se aseza la masa discutiilor cu partea sud-coreeana, in cadrul unui summit mult asteptat, Kim Jong-un a trecut pe jos granita dintre cele doua Corei, vineri dimineata, devenind, astfel, primul lider. continuă pe B1

VIDEO Moment istoric: Kim Jong-un a trecut pe jos granita n Coreea de Sud

Kim Jong-un a trecut pe jos, vineri dimineata, granita dintre cele doua Corei, devenind primul lider nord-coreean care viziteaza tara vecina dupa incheierea razboiului dintre cele doua tari 1950-1953).

Kim Jong-Un va trece pe jos granita dintre Nord si Sud

Liderul nord-coreean, Kim Jong-Un, va trece pe jos linia de demarcatie militara care separa cele doua Corei, pentru a participa la summitul istoric de vineri, a informat astazi presedintia sud-coreeana, transmite EFE.

Kim Jong-un: M-am intrebat: de ce a durat 11 ani pana la acest moment istoric. Primele remarci ale celor doi lideri de la summitul inter-coreean

Intr-un moment istoric, presedintele Coreei de Sud, Moon Jae-in, s-a intalnit cu liderul de la Phenian, Kim Jong, la un summit organizat in zona demilitarizata DMZ). Kim a declarat ca spera ca cele doua tari sa scrie un nou capitol, intrebandu-se de ce a durat unsprezece ani pana la acest moment. De cealalta parte, Moon a declarat ca exista o povara uriasa pe umerii celor doi si ca oamenii din intreaga lume au sperante mari de la noi.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )