Libnet.ro
UNICEF

19:46

Momente cumplite pentru Anca Serea. Ce probleme a avut sotia lui Adi Sina

Playtech Playtech,
Momente cumplite pentru Anca Serea. Ce probleme a avut sotia lui Adi Sina

Anca Serea este o femeie implinita, cu o cariera frumoasa si o familie superba. Cu toate acestea, sotia lui Adi Sina a povestit ca a trecut prin momente cumplite, din care si-a revenit cu greu. Anca Serea a trecut prin momente cumplite Anca Serea, sotia lui Adi Sina, a povestit ca a trecut prin momente . continuă pe Playtech

Ziua vedetelor. Adelina Pestritu, Anca Serea si Alexandru Ciucu, sarbatoriti pe 2 februarie

Adelina Pestritu, Anca Serea si Alexandru Ciucu impart aceeasi zi de nastere, 2 februarie. Afla in continuare cum au sarbatorit fiecare dintre ei cu ocazia acestei aniversari.

Drama lui Sebastian Chitosca de la Survivor Romania. Momente cumplite in familia fostului fotbalist

Sebastian Chitosca de la Survivor Romania a acceptat sa participe la competitie de dragul fratelui sau, iar drama prin care trece l-a facut pe tanar sa renunte la cariera lui. Fostul sportiv a facut declaratii emotionante despre starea fratelui sau, care a avut parte de un incident si a intrat in coma. Drama prin trece .

Momente dramatice pentru Vali Vijelie. Ce a patit manelistul, a povestit tot

Ce a patit Vali Vijelie. De cand a aparut ca invitat in emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, cunoscutul cantaret de manele a revenit in centrul atentiei presei. Interpretul de muzica de petrecere a povestit drama prin care a trait in ultimii ani. De ce a izbucnit in lacrimi, in direct. Faimosul solist .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )