Libnet.ro
UNICEF

12:30

Momente halucinante la Spitalul Judetean din Resita. Un pacient a fost batut de mai multi angajati, inclusiv cu o matura (VIDEO)

B1 B1,
Momente halucinante la Spitalul Judetean din Resita. Un pacient a fost batut de mai multi angajati, inclusiv cu o matura (VIDEO)

Scene pe cat de socante, pe atat de revoltatoare, la SpitalulJudetean din Resita! Un pacient a fost batut cu bestialitate, chiar de un brancardier, pe holurile Unitatii de Primiri Urgente, relateaza B1. continuă pe B1

Imagini scandaloase la Spitalul de Urgenta Resita. Un om al strazii a fost batut in spital si aruncat in ger

Imagini revoltatoare la Spitalul de Urgenta Resita, unde un barbat fara adapost a fost batut si aruncat in frig de doi infirmieri si un brancardier.

VIDEO Barbat tarat pe hol si dat afara cu matura din Spitalul din Resita Managerul spitalului spune ca nu e vorba de un pacient, ci de o persoana in stare de ebrietate

Un barbat a fost amenintat cu matura si tarat afara din Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului din Resita de mai multi angajati ai unitatii medicale. Managerul spitalului spune ca a inceput o ancheta in acest caz, dar din informatiile pe care le are este vorba de o persoana care nu era . ) pacient, era in stare avansata de ebrietate.

Barbat alungat cu matura si tarat afara din Spitalul Judetean Resita. Politia face verificari VIDEO

Un barbat, cel mai probabil in stare de ebrietate, a fost gonit de pe holurile Spitalului Judetean de Urgenta Resita din judetul Caras- Severin, cu matura, apoi a fost tarat afara de alti doi angajati ai unitatii medicale. Conducerea spitalului a demarat o ancheta, iar Politia face verificari.

Eleva din Liceul Pedagogic, internata cu meningita la Spitalul Judetean Buzau. Ce masuri au luat autoritatile

Nu numai gripa face victime in randul copiilor. O eleva din Liceul Pedagogic Buzau a fost diagnosticata zilele trecute cu meningita, o forma necontagioasa, spun autoritatile. Fata este internata si are o evolutie buna.

Patru copii au ajuns cu gripa la Spitalul Judetean Buzau

Crestere alarmanta a numarului imbolnavirilor de gripa. Marti, la Unitatea de Primiri Urgente au ajuns patru copii cu varste cuprinse intre 4-11 ani care, in urma testului rapid, au fost diagnosticati cu gripa de tip A respectiv gripa de tip B.

ALERTA! Primul caz de coronavirus provenind din China a fost depistat in Statele Unite

Primul caz de coronavirus provenind din China a fost descoperit in Statele Unite, informeaza CNN, precizand ca specialistii de la Centrul american pentru Controlul si Prevenirea Epidemiilor urmeaza sa faca,.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )