Libnet.ro
UNICEF

12:45

Moneda nationala s-a depreciat usor. Vezi cursul BNR

Antena3 Antena3,
Moneda nationala s-a depreciat usor. Vezi cursul BNR

Moneda nationala s-a depreciat usor in cursul zilei de marti, dupa ce a deschis saptamana in crestere, pe fondul unor interventii indirecte ale BNR, conform dealerilor din piata. Marti, leul a deschis mai. continuă pe Antena3

Leul se apreciaza luni, pe fondul interventiilor indirecte ale BNR. Vezi cursul valutar

Moneda nationala s-a apreciat la inceputul acestei saptamani, dupa ce a fost cotata la cel mai scazut nivel din ultimele sapte saptamani in sedinta de vineri. Conform dealerilor, citati de Mediafax, BNR.

Ce se va intampla astazi cu moneda nationala ne va afecta tot anul. in ce directie o iau preturile daca leul se depreciaza

Dupa o vara in care moneda nationala a atins un minim istoric in raport cu euro, toamna parea ca ii prieste leului, insa tocmai astazi, in prima zi a lunii octombrie, cand se stabilesc accizele pentru anul.

Leul s-a depreciat usor in fata principalelor valute

BNR a cotat marti un euro la 4,5220 lei, iar un dolar SUA la 3,5016 lei. Nivelul monedei nationale este usor mai depreciat fata de cel inregistrat luni, pe o piata cu volume reduse de tranzactionare. In fata francului, leul a ajuns la 3,7380 unitati.

Iran: Moneda nationala, rialul, isi continua degringolada si atinge minimul istoric in raport cu dolarul

Moneda iraniana, rialul, a cunoscut luni o noua cadere de peste 13% in fata dolarului, la deschiderea pietei libere, atingand cel mai redus nivel istoric, scrie AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )