Libnet.ro
UNICEF

14:00

Monica Macovei cere demisia lui Varujan Vosganian din Senat: A ramas cu imunitate, nu poate fi cercetat. Demisia din partid nu inseamna nimic

B1 B1,
Monica Macovei cere demisia lui Varujan Vosganian din Senat: A ramas cu imunitate, nu poate fi cercetat. Demisia din partid nu inseamna nimic

Europarlamentarul Monica Macovei cere demisia senatorului Varujan Vosganian din Senat pentru a putea fi cercetat. Totodata macovei sustine ca reactia PNL in cazul Vosganian a fost tardiva si moale, informeaza. continuă pe B1

Macovei cere demisia lui Vosganian din Senat

Europarlamentarul Monica Macovei a cerut senatorului Varujan Vosganian sa isi dea demisia din Senat pentru a putea fi cercetat, ea considerand ca plecarea acestuia din PNL nu este suficienta in conditiile in care a ramas cu imunitatea parlamentara.

Varujan Vosganian (vrajitorul din Cartea soaptelor). O continuare la povestea timbrului literar

As fi zis ca, vorba lui Andrei Plesu, in sfarsit ne putem vedea cuviincios de treaba. Si cate nu sunt de facut?! Manuscrise care asteapta sa fie citite, carti care trebuie lansate, cateva targuri care bat la usa, cataloage neincepute, raspunsuri amanate, negocieri lasate in aer. Da, era cat pe ce sa pot sa ma-ntorc la toate cele care-mi plac. Cat pe ce. Dl Manolescu a spus ca vrea pace, dl Dobrinescu, din aprig sustinator al lozincii Va iau un leu pentru USR-eu, a marturisit ca vrea sa fie el primul in lupta pentru reducerea TVA la carte, dl Stirbu a declarat, cel dintai de altfel, ca nimic nu se schimba. Si iata ca, intrerupand o silenzio stampa care s-ar fi cuvenit sa fie mult mai lunga, dl Varujan Vosganian strica armonia si-asa abia infiripata.

Monica Macovei, atac dur la adresa politicienilor care raspund obraznic pe tema coruptiei

Europarlamentarul Monica Macovei spune ca politicienii romani nu trebuie sa ia in deradere problema coruptiei si sa raspunda obraznic europenilor, in contextul aderarii Romaniei la Spatiul Schengen. Macovei.

Monica Macovei isi lanseaza duminica, 1 martie, noul partid politic

Europarlamentarul Monica Macovei isi va lansa duminica, 1 martie, noul partid politic, pe care il infiinteaza impreuna cu sustinatorii din campania pentru alegerile prezidentiale. Evenimentul de lansare va avea loc la sala Grigore Preoteasa a Casei de Cultura a Studentilor, Calea Plevnei nr. 61, intre orele 13. In cadrul evenimentului de lansare vor vorbi despre clasa politica actuala si despre necesitatea aparitiei unui al treilea pol politic Monica Macovei, Adrian Papahagi si Lucian Mandruta, se arata intr-un comunicat.

Monica Macovei isi lanseaza duminica noul partid politic

Europarlamentarul Monica Macovei isi va lansa duminica, 1 martie, noul partid politic, pe care il infiinteaza impreuna cu sustinatorii din campania pentru alegerile prezidentiale.

FOTO. Monica Macovei someaza Parlamentul

Monica Macovei a solicitat Parlamentului sa adopte de urgenta un act normativ care sa prevada punerea in acord cu decizia Curtii Constitutionale a legii care prevede infiintarea unui partid cu 3 membri.

FOTO. Monica Macovei isi lanseaza partidul de Martisor

Monica Macovei, fostul candidat la presedintia Romaniei, a anuntat lansarea, pe 1 martie, a unui nou partid politic pe care il infiinteaza impreuna cu sustinatorii sai din campania pentru alegerile prezidentiale.

Monica Macovei, curtata de un lider PSD: Buna ziua, va rog sa ma primiti in audienta cateva minute

Mihai Politeanu, colaborator al Monicai Macovei si unul dintre membrii fondatori ai noului sau partid, a facut public ontinutul unui mail in care un lider PSD Sector 6 ii cere Monicai Macovei sa ii acorde.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2525 seconds )