Libnet.ro
UNICEF

13:00

Monica Macovei: Directorul executiv al Agentiei Europene de Mediu ar trebui sa demisioneze

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Monica Macovei: Directorul executiv al Agentiei Europene de Mediu ar trebui sa demisioneze

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat ca directorul executiv al Agentiei Europene de Mediu EEA) ar trebui sa isi dea demisia, dupa ce Parlamentul European a acordat descarcarea de gestiune a EEA desi Macovei insistase ca acest lucru nu ar trebui sa se intample. continuă pe Ziarul Bursa

Monica Macovei: UE si statele membre trebuie sa-si faca ordine in bugete

Eurodeputata PDL Monica Macovei a declarat marti, in cadrul dezbaterilor Parlamentului European PE) de la Strasbourg privind cadrul financiar multianual 2014-2020 al Uniunii Europene UE), ca este necesar ca statele membre si blocul comunitar sa-si faca ordine in bugete pentru a putea depasi criza.

Cum comenteaza candidatii RESPINSI din ARD decizia comisiei conduse de Monica Macovei.

Publicarea listei celor 32 de candidati ai ARD care au picat testul de integritate impus de europarlamentarul Monica Macovei a provocat nemultumire in rindul unora dintre cei nominalizati. Desi, potrivit unor surse credibile, 12 dintre ei au fost scosi deja din listele pentru parlamentare, cei cu care am discutat neaga acum ca ar fi intentionat vreodata sa candideze. Eu nici macar nu am fost pe listele de candidati. Cineva a aruncat informatia asta pe piata, dar este gresita din start, ne-a .

Monica Macovei: Comisia de etica a ARD a respins 32 de candidaturi

Comisia de etica a ARD a analizat pana in prezent 476 de candidaturi ale aliantei la alegerile parlamentare si a dat aviz negativ in 32 de cazuri, se arata intr-un comunicat transmis marti de europarlamentarul Monica Macovei, presedintele comisiei.

Monica Macovei: Coruptia in invatamant, grava ca in politica.

Europarlamentarul Monica Macovei a participat la Timisoara, alaturi de fostul ministru al Educatiei, Daniel Funeriu, la un seminar legat de etica in invatamant, organizat de catre Societatea Timisoara. Cu acest prilej, Macovei si-a manifestat ingrijorarea in legatura cu directia pe care a luat-o invatamantul din Romania si a dat de inteles ca diplomele obtinute in tara ar putea sa nu mai valoreze nimic in Europa. Coruptia in invatamant este la fel de grava ca in politica, .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )