Libnet.ro
UNICEF

21:30

Monica Niculescu revine in TOP 50. Ce locuri ocupa romancele in clasamentul WTA

România Liberă România Liberă,
Monica Niculescu revine in TOP 50. Ce locuri ocupa romancele in clasamentul WTA

Clasamentul WTA, actualizat luni, aduce cateva modificari in dreptul romancelor. Monica Niculescu este jucatoarea din Romania cu cea mai buna evolutie saptamana trecuta. continuă pe România Liberă

Monica Niculescu pierde finala de la Nottingham fara a reusi nici macar o lovitura castigatoare

Finala turneului de la Nottingham dintre Monica Niculescu si croata Ana Konjuh a fost programata pentru ziua de luni, ora 13:00, jucatoarea de doar 17 ani a obtinut primul sau titlu din cariera. O finala dominata de Niculescu, dupa cum o arata si scorul primului set, dar care apoi a inceput sa fie dominata de Konjuh, jucatoare care a citit jocul de slice al conationalei noastre. Pe durata meciului de o ora si 51 de minute Niculescu nu a reusit nicio lovitura castigatoare, in timp ce Konjuh a comis nu mai putin de 45 de erori nefortate. Sunt cifre care vorbesc de la sine de una dintre cele mai atipice finale vazute in ultimul timp in circuitul mondial feminin.

Monica Niculescu, invinsa in finala turneului de la Nottingham de Ana Konjuh (6-1, 4-6, 2-6)

Monica Niculescu nu si-a putut trece in palmares al treilea turneu castigat in cariera, jucatoarea noastra fiind invinsa in finala turneului WTA de la Nottingham de Ana Konjuh Croatia - locul 87 WTA). Desi a castigat categoric primul set 6-1), Monica a fost depasita net la toate capitolele in urmatoarele doua 6-4, 6-2): Niculescu nu a reusit nici macar o lovitura castigatoare in toata finala.

WTA Nottingham: Monica Niculescu s-a calificat in finala dupa ce a invins-o pe Agnieszka Radwanska (5-7, 6-4, 6-0)

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 61 WTA, a invins-o, duminica, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-0, pe poloneza Agnieszka Radwanska, cap de serie numarul unu, locul 13 WTA si beneficiara a unui wild card, si s-a calificat in finala turneului WTA de la Nottingham, Marea Britanie. Finala se joaca astazi, nu inainte de ora 18:00, pe terenul central. Nu se stie inca pe cine va intalni Monica Niculescu.

Monica Niculescu s-a calificat in semifinalele turneului de la Nottingham

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului de la Nottingham din Marea Britanie, scrie Agerpres. Niculescu a invins-o vineri pe britanica Johanna Konta in trei.

Tenis: Simona Halep, in continuare pe locul al treilea in clasamentul WTA; Monica Niculescu a urcat pe 49

Romanca Simona Halep se afla in continuare pe locul al treilea in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, in timp ce Monica Niculescu a reusit un salt de 12 .

Monica Niculescu a pierdut in finala la Nottingham si a ratat trofeul

Monica Niculescu, locul 61 WTA, a fost invinsa, cu scorul de 1-6, 6-4, 6-2, de sportiva croata Ana Konjuh, locul 87 WTA, in finala turneului WTA de la Nottingham.

Monica Niculescu a pierdut finala turneului de la Nottingham

Monica Niculescu a pierdut finala turneului de la Nottingham cu scorul 1-6, 6-4, 6-2, in fata sportivei croate Ana Konjuh, numarul 87 WTA, transmite Mediafax. Jucatoarea croata in varsta de 17 ani s-a impus dupa.

Monica Niculescu a pierdut finala turneului de la Nottingham

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 61 WTA, a fost invinsa, luni, cu scorul de 1-6, 6-4, 6-2, de sportiva croata Ana Konjuh, locul 87 WTA, in finala turneului WTA de la Nottingham. Jucatoarea in varsta de.

Nottingham: Monica Niculescu, invinsa in finala. Nu a mai tinut ritmul din meciul cu Radwanska

Monica Niculescu, 61 WTA, a pierdut turneul de categorie WTA International de la Nottingham Marea Britanie), dupa ce a cedat, in finala, in fata croatei Ana Konjuh, 87 WTA.

LIVE Monica Niculescu in finala de la Nottingham

Finala turneului de la Nottingham dintre Monica Niculescu si croata Ana Konjuh a fost programata pentru ziua de luni, ora 13:00.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )