Libnet.ro
UNICEF

16:31

Tenis: Simona Halep, in continuare pe locul al treilea in clasamentul WTA; Monica Niculescu a urcat pe 49

Antena3 Antena3,
Tenis: Simona Halep, in continuare pe locul al treilea in clasamentul WTA; Monica Niculescu a urcat pe 49

Romanca Simona Halep se afla in continuare pe locul al treilea in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, in timp ce Monica Niculescu a reusit un salt de 12 . continuă pe Antena3

Simona Halep isi cunoaste prima adversara de la Birmingham

Simona Halep este principala favorita si are primul tur liber in turneul WTA Premier de la Birmingham, cu premii totale in valoare de 731. 000 de dolari. Luni, jucatoarea noastra a aflat pe cine va infrunta in turul secund al tabloului de simplu.

Simona Halep joaca si dublu la Birmingham

Jucatoarea Simona Halep revine in circuitul WTA in aceasta saptamana cu ocazia turneului de la Birmingham Marea Britanie), competitie dotata cu premii totale in valoare de 731. 000 de dolari.

Simona Halep are primul tur liber la Birmingham. Posibilele adversare pana in finala

Jucatoarea Simona Halep revine saptamana viitoare in circuitul mondial cu ocazia turneului WTA Premier de la Birmingham, dotat cu premii totale in valoare de 731. 000 de dolari.

WTA Birmingham: Simona Halep va juca si in proba de dublu

Jucatoarea de tenis Simona Halep va juca si in proba de dublu a turneului de la Birmingham, ea urmand sa faca pereche cu britanica Heather Watson, informeaza site-ul oficial al competitiei.

WTA Birmingham: Simona Halep a aflat pe cine va intalni in turul doi

Naomi Broady locul 224 WTA - beneficiara a unui wild card) o va intalni in turul al doilea al turneului WTA de la Birmingham pe Simona Halep. Jucatoarea noastra este cap de serie numarul unu la turneul care se disputa pe iarba.

GALERIE FOTO. Favoritele turneului WTA Bucuresti 2015! Ce va face Simona Halep

Turneul de tenis feminin BRD Bucharest Open, de categorie WTA International, va aduna la fileu, imediat dupa grand slam-ul de la Wilmbledon, mai multe jucatoare de talie mondiala.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Birmingham

Simona Halep, cap de serie numarul 1, va juca in primul tur al turneului Premier de la Birmingham, Marea Britanie, impotriva britanicei Naomi Broady, locul 224 WTA, beneficiara a unui wild card.

Simona Halep la Birmingham: intra si la dublu, alaturi de o britanica

Simona Halep joaca in aceasta saptamana la Birmingham, turneu pregatitor pentru Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului.

George Cosac, presedinte FRT:Am convingerea ca Simona Halep va repeta la Wimbledon performanta de anul trecut

Presedintele Federatiei Romane de Tenis FRT), George Cosac, a declarat, sambata, la Galati, ca are convingerea ca Simona Halep va repeta la Wimbledon performanta de anul trecut, chiar daca a avut mici insuccese in ultima perioada.

Monica Niculescu revine in TOP 50. Ce locuri ocupa romancele in clasamentul WTA

Clasamentul WTA, actualizat luni, aduce cateva modificari in dreptul romancelor. Monica Niculescu este jucatoarea din Romania cu cea mai buna evolutie saptamana trecuta.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )