Libnet.ro
UNICEF

08:45

Monica Niculescu s-a calificat in sferturile de finala ale turneului ITF de la Marsilia

B1 B1,
Monica Niculescu s-a calificat in sferturile de finala ale turneului ITF de la Marsilia

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 67 WTA, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului ITF de la Marsilia, informeaza itftennis. com. Niculescu a invins-o in turul doi de Sachia Vickery din SUA,. continuă pe B1

Monica Niculescu s-a calificat in sferturile turneului de la Marsilia (ITF)

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu, a doua favorita a turneului ITF de la Marsilia, dotat cu premii totale de 100. 000 de dolari, s-a calificat in sferturile de finala, joi, dupa 6-2, 6-7 6), 6-4 cu .

Monica Niculescu s-a calificat in sferturile turneului de la Marsilia

Jucatoarea romana de tenis, Monica Niculescu, a doua favorita a turneului ITF de la Marsilia, s-a calificat in sferturile de finala, joi, dupa 6-2, 6-7 6), 6-4 cu americanca Sachia Vickery 20 ani, 134 WTA).

Monica Niculescu s-a calificat in sferturi la Marsilia

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, cap de serie numarul 2 si locul 67 WTA, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului ITF de la Marsilia, dotat cu premii totale de 100. 000 de dolari, informeaza.

Monica Niculescu s-a calificat in semifinale la Marsilia

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, cap de serie numarul 2 si locul 67 WTA, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului ITF de la Marsilia.

Monica Niculescu, in optimile turneului ITF de la Marsilia

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului ITF de la Marsilia, dotat cu premii totale de 100. 000 de dolari, dupa ce a dispus in runda inaugurala de.

Perechea Paval/Ungur s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Furth

Perechea Costin Paval/Adrian Ungur s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului challenger de la Furth Germania), dotat cu premii in valoare totala de 42. 500 de euro, informeaza site-ul oficial.

Echipa Romaniei de Fed Cup va infrunta Cehia in sferturile de finala ale Grupei Mondiale

Echipa Romaniei de Fed Cup va infrunta reprezentativa Cehiei in sferturile de finala ale Grupei Mondiale, informeaza Prosport. Astfel, Halep, Begu, Mitu, Dulgheru si Niculescu vor infrunta o campioana en-titre.

Roland Garros: Horia Tecau joaca marti in sferturile de finala ale probei de dublu

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 5, va juca marti impotriva cuplului Vasek Pospisil/Jack Sock Canada/SUA), favorit 2, in sferturile de finala ale probei de dublu de la.

Fed Cup: Romania vs Cehia in sferturile de finala

Romania va intalni, pe teren propriu, Cehia in sferturile de finala ale Fed Cup, conform tragerii la sorti care a avut loc miercuri. Adversarul tricolorelor de anul viitor este unul redutabil: va juca finala din 2015 impotriva Rusiei.

Fed Cup: tragere la sorti de la ora 13.00! Romania isi va afla adversarul din sferturile de finala

Nationala de Fed Cup a Romaniei va intalni una dintre echipele Italiei, Rusiei, Germaniei si Cehiei in sferturile de finala ale Fed Cup.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )