Libnet.ro
UNICEF

01:05

Monica Tatoiu, reactie furibunda despre vaccinare. A rabufnit total si i-a jignit pe romani

Playtech Playtech,
Monica Tatoiu, reactie furibunda despre vaccinare. A rabufnit total si i-a jignit pe romani

Celebra Monica Tatoi, inca din aprilie 2020, odata cu pandemia, s-a autoizolat pe insula Curacao. De-atunci si pana astazi, a stat la soare, departe de pandemia care a cuprins intreaga lume. Desi la distanta, Monica Tatoiu a fost invitata pe la diferitele posturi TV, vorbind despre virus. Vedeta si-a exprimat, mai nou, si opinia sa . continuă pe Playtech

Expertul roman in sanatate, dezvaluiri noi despre vaccinare. Ce trebuie sa aflam inainte de vaccin

Cu putin timp in urma, specialistul in politici de Sanatate, Vlad Mixich a postat pe retelele de socializare noi informatii despre vaccinarea impotriva coronavirus. Toti romanii aflati sub tratament anticoagulant trebuie sa stie acest lucru. Expertul roman in sanatate, dezvaluiri noi despre vaccinare Asadar, potrivit mesajului postat pe pagina de Facebook a presedintelui Observatorului Roman .

Mihai Morar, mesaj manifest pentru milioane de romani. Ce a spus despre vaccinare

In plina campanie de promovare a vaccinului anti-COVID-19 sunt inca multi romani care nu au incredere in ser si care sustin ca vor refuza administrarea acestuia. Pe de alta parte, unele dintre vocile societatii, in speta persoanele publice, se arata deschise in a-l face. Printre ele, si Mihai Morar. Prezentatorul a venit cu un punct .

Dana Budeanu, reactie uluitoare despre Bianca Dragusanu. O lasa fara replica

Comentariile Danei Budeanu au ajuns de data aceasta si la urechile Biancai Dragusanu, pentru ca in sfarsit o privesc, asa cum si-au dorit fanii taioasei vedete. Ce spune aceasta despre fosta asistenta pacatoasa? Dana Budeanu o pune la zid pe Bianca Dragusanu Dana Budeanu a lansat un nou vlog scandalos in care si-a surprins fanii .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )