Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mos Nicolae aduce o editie speciala O data-n viata

Adevărul Adevărul,
Mos Nicolae aduce o editie speciala O data-n viata

Editia din 5 decembrie a show-ului O data in viata este una cu adevarat speciala pentru copiii Sandei Ladosi, Adrianei Bahmuteanu si cei ai lui Ionut Iftimoaie. Ei sunt invitatii Iulianei Tudor joi seara, de la ora 21:00, la TVR 1. continuă pe Adevărul

Concert Irina Loghin, oferit de un mall din Buzau in ziua de Mos Nicolae

Mos Nicolae o aduce anul acesta, intr-un mall din orasul Buzau, pe cunoscuta interpreta de muzica populara Irina Loghin.

Mos Nicolae este asteptat cu placinte si baluri traditionale la Brasov

O traditie speciala de Mos Nicolae care se pastreaza si astazi in satele din judetul Brasov este petrecerea din ajunul marii sabatori de Sfantul Nicolae.

Mos Nicolae - obiceiuri si traditii la noi si in lume (documentar)

In fiecare an, in seara de 5 decembrie, copiii stiu ca trebuie sa-si lustruiasca ghetutele sau cizmulitele, pentru ca Mos Nicolae va trece pe la ei sa le aduca daruri. Celor cuminti. Celor neascultatori, Mos Nicolae le aduce o nuielusa, pentru a-i atentiona sa isi asculte parintii si bunicii. Si este suficient sa se uite prin ferestre ca sa-si dea seama daca un copil a fost cuminte sau nu, scrie Agerpres intr-un material documentar.

Traditii de Mos Nicolae. in Prahova, copiii incep sa umble cu Steaua, iar Mosul este asteptat sa aduca zapada

Dincolo de cadouri si nuieluse in ghetute, Mos Nicolae este cel care aduce ninsoarea si marcheaza, simbolic, degradarea timpului calendaristic. Calare pe un cal alb, cu o mantie alba, nu este zarit niciodata si, pe cat este de darnic, pe atat de aspru se arata cu pedepsele. in unele zone din Prahova, de Mos Nicolae, copiii incep sa umble cu Steaua, o traditie respectata pana la Craciun.

VIDEO Ultimele cumparaturi de Mos Nicolae. Forfota la magazine pentru cautarea cadoului potrivit

Rafturile cu dulciuri din magazine au avut cea mai mare cautare in ajun de Mos Nicolae. Sfantul care este prarnuit la 6 decembrie aduce bucuria unor cadouri nu doar pentru sarbatoriti, ci pentru toti copii. Conditia este ca acestia sa fie cuminti. Altfel, Mosul le va lasa in ghetute o nuielusa.

Duckadam va imparti cadouri de Mos Nicolae in Dambovita

Urban Titu, o echipa din Liga a III a, vrea sa impresioneze la capitolul imagine si va aduce un Mos Nicolae special pentru copii de la centrul de juniori. Pustii vor primi cadouri de la fosta glorie a Stelei, Helmut Duckadam.

Cadou muzical de Mos Nicolae.

Vineri, 6 decembrie, de la ora 19. 00, Mos Nicolae soseste si la Sala Radio pentru a aduce un dar artistic melomanilor bucuresteni: un concert perfect de sarbatori pe muzica unor compozitori germani care au nascut legende Brahms si Wagner in interpretarea Orchestrei Nationale Radio. Surpriza va fi sporita de prezenta dirijorului Cristian Mandeal la pupitru si de participarea pianistei Oxana Corjos, artista distinsa cu mai multe premii si care a sustinut de curand un concert .

VIDEO A inceput goana dupa cadouri. Mos Nicolae aduce vanzari mai mari comerciantilor din Brasov

Desi este doar inceputul lunii decembrie, goana dupa cadouri a inceput. Brasovenii spun ca de Mos Nicolae fac cumparaturi mai putine pentru ca Mos Craciun sa fie mai bogat.

in ajun de Mos Nicolae, primeste abundenta in viata ta!

In luna decembrie, in ajun de Mos Nicolae, grupul de coaching si dezvoltare personala din Targoviste te invita sa primesti abundenta in viata ta. Grupul de coaching si dezvoltare personala din Targoviste www. coachingtargoviste. lew. ro este o initiativa a scolii internationale de coaching Noble Manhattan Coaching UK si are ca scop crearea unei comunitati de oameni pasionati de coaching si dezvoltare personala in general.

Goana dupa cadouri de Mos Nicolae. Cum alearga romanii pe ultima suta de metri dupa dulciuri si nuiele

In era consumerismului, sarbatorile nu mai sunt de mult doar momente calde in care stam cu oamenii apropiati si ascultam colinde. Daca pe vremuri Mos Nicolae insemna mai mult o sarbatoare simbolica, astazi supermarketurile se aglomereaza, la inceput de decembrie, pana la refuz. adevarul. ro va propune o scurta plimbare alaturi de parintii plecati in goana dupa cadouri, prin magazinele din toata tara.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )