Libnet.ro
UNICEF

17:45

Moscova interzice produsele agroalimentare din tarile care au adoptat sanctiuni contra Rusiei. Turcia ar putea profita

Adevărul Adevărul,
Moscova interzice produsele agroalimentare din tarile care au adoptat sanctiuni contra Rusiei. Turcia ar putea profita

Rusia va interzice sau va limita timp de un an importurile de produse agroalimentare din tarile care au adoptat sanctiuni economice antiruse, anunta Kremlinul, citat de AFP. continuă pe Adevărul

Moscova interzice produsele agroalimentare din tarile care au adoptat sanctiuni contra Rusiei

Rusia va interzice sau va limita timp de un an importurile de produse agroalimentare din tarile care au adoptat sanctiuni economice antiruse, informeaza Mediafax.

Vladimir Putin incepe RAZBUNAREA. Moscova interzice produsele agroalimentare din tarile care au adoptat sanctiuni economice antiruse

Rusia va interzice sau va limita timp de un an importurile de produse agroalimentare din tarile care au adoptat sanctiuni economice antiruse,anunta Kremlinul, citat de AFP. in scopul protejarii intereselor.

Rusia interzice produsele agroalimentare din tarile care au adoptat sanctiuni impotriva ei

Rusia va interzice sau va limita timp de un an importurile de produse agroalimentare din tarile care au adoptat sanctiuni economice impotriva ei, anunta Kremlinul, citat de AFP.

Moscova va interzice sau va limita importurile de produse agroalimentare din tarile care au adoptat sanctiuni impotriva Rusiei

Kremlinul a anuntat, miercuri, ca Rusia va interzice sau va limita timp de un an importurile de produse agroalimentare din tarile care au adoptat sanctiuni economice antiruse, relateaza AFP. in scopul protejarii.

UPDATE Vladimir Putin: Rusia interzice pentru un an importul de produse agro-alimentare din tarile care au impus sanctiuni impotriva sa

Rusia interzice pentru un an importul de produse agro-alimentare din tarile care au impus sanctiuni impotriva sa, a anuntat miercuri presedintele Vladimir Putin, citat de AFP.

Rusia limiteaza importul de carne de vita din Romania si de animale vii din Italia, Bulgaria si Grecia

ACTUALIZARE 18:30 Moscova interzice produsele agroalimentare din tarile care au adoptat sanctiuni Rusia va interzice sau va limita timp de un an importurile de produse agroalimentare din tarile care au adoptat sanctiuni economice antiruse, anunta Kremlinul, citat de AFP.

Vicepremierul britanic: Imigratia in Marea Britanie provenind din tarile UE ar trebui limitata

Vicepremierul britanic a lansat o dezbatere cruciala pe tema imigratiei si Europei cu noua luni inaintea alegerilor generale. Oficialul britanic sustine ca imigratia in Marea Britanie provenind din tarile.

Prima aplicatie din Romania care permite plata cu Bitcoin

Lokko, prima aplicatie mobila de curierat din Sud-Estul Europei bazata pe crowdsourcing, devine si prima aplicatie din Romania care permite plata cu Bitcoin. Lokko integreaza unul dintre cele mai diverse sisteme de plata pentru o aplicatie romaneasca serviciile de curierat in aceeasi zi oferite prin Lokko pot fi platite prin SMS, card, cash, Bitcoin si MobilPay Wallet. Plata serviciilor de curierat cu Bitcoin, cea mai cunoscuta moneda digitala descentralizata, este o premiera in ceea ce priveste modalitatile de plata [].

Epidemia de Ebola: Un medic din Lagos care tratase un pacient s-a imbolnavit

Un medic din Lagos care ingrijise pacientul liberian mort in Nigeria de Ebola a contractat la randul sau virusul, acesta fiind al doile caz in cel mai mare oras din Africa de vest, a declarat luni ministrul nigerian al Sanatatii.

Zonele din economie care genereaza cei mai multi someri

In urma cu cateva zile, Statistica a anuntat ca avem 700. 000 de someri. Unii isi cauta de lucru, altii insa au renuntat sau nu vor sa lucreze, fiind mandri integrati in economia neagra. Potrivit INS, avem putin sub 500. 000 de someri care vor sa lucreze. Atatia au fost numarati la Recensamant, cand s-a facut si o cercetare privind durata somajului si provenientalor. Unde lucrau ei inainte de a fi someri?, intreaba Dan Popa pe blogul Hymerion. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2086 seconds )