Libnet.ro
UNICEF

05:00

Vladimir Putin incepe RAZBUNAREA. Moscova interzice produsele agroalimentare din tarile care au adoptat sanctiuni economice antiruse

Antena3 Antena3,
Vladimir Putin incepe RAZBUNAREA. Moscova interzice produsele agroalimentare din tarile care au adoptat sanctiuni economice antiruse

Rusia va interzice sau va limita timp de un an importurile de produse agroalimentare din tarile care au adoptat sanctiuni economice antiruse,anunta Kremlinul, citat de AFP. in scopul protejarii intereselor. continuă pe Antena3

Moscova interzice produsele agroalimentare din tarile care au adoptat sanctiuni contra Rusiei. Turcia ar putea profita

Rusia va interzice sau va limita timp de un an importurile de produse agroalimentare din tarile care au adoptat sanctiuni economice antiruse, anunta Kremlinul, citat de AFP.

Moscova interzice produsele agroalimentare din tarile care au adoptat sanctiuni contra Rusiei

Rusia va interzice sau va limita timp de un an importurile de produse agroalimentare din tarile care au adoptat sanctiuni economice antiruse, informeaza Mediafax.

Rusia interzice produsele agroalimentare din tarile care au adoptat sanctiuni impotriva ei

Rusia va interzice sau va limita timp de un an importurile de produse agroalimentare din tarile care au adoptat sanctiuni economice impotriva ei, anunta Kremlinul, citat de AFP.

Rusia incepe RAZBUNAREA. Ce a ordonat Vladimir Putin guvernului rus

Presedintele Vladimir Putin a cerut guvernului rus sa ia masuri in contextul noilor sanctiuni impuse de comunitatea internationala saptamana trecuta. Liderul de la Kremlin a declarat ca a ordonat oficialilor.

UPDATE Vladimir Putin: Rusia interzice pentru un an importul de produse agro-alimentare din tarile care au impus sanctiuni impotriva sa

Rusia interzice pentru un an importul de produse agro-alimentare din tarile care au impus sanctiuni impotriva sa, a anuntat miercuri presedintele Vladimir Putin, citat de AFP.

Vladimir Putin a ordonat guvernului sa pregateasca masuri de riposta la sanctiunile europene si americane

Presedintele rus Vladimir Putin a anuntat marti ca a ordonat guvernului sa pregateasca masuri de riposta la sanctiunile europene si americane impuse saptamana trecuta Rusiei, acuzata de occidentali ca sustine financiar si militar separatistii din estul Ucrainei, scrie AFP.

O pasare s-a gainatat pe Vladimir Putin in timpul unui discurs (VIDEO)

O pasare s-a gainatat pe presedintele rus, Vladimir Putin, in timp ce acesta tinea un discurs cu ocazia inaugurarii unui monument in memoria eroilor Primului Razboi Mondial, relateaza Vox. Omenirea trebuia.

VIDEO O pasare s-a gainatat pe Vladimir Putin

O pasare s-a gainatat pe presedintele Rusiei, Vladimir Putin, in timp ce acesta sustinea un discurs cu ocazia inaugurarii unui monument dedicat soldatilor rusi morti in timpul primului Razboi Mondial.

Vladimir Putin introduce taxa pe vanzari: Economia Rusiei are de suferit pe fondul sanctiunilor occidentale

Presedintele rus Vladimir Putin a aprobat in aceasta saptamana introducerea unei taxe pe vanzari, care fusese eliminata in urma cu zece ani, pentru cresterea veniturilor bugetare ale regiunilor, pe fondul .

Vladimir Putin reintroduce taxa pe vanzari, dupa 10 ani de la eliminarea ei

Presedintele rus Vladimir Putin a aprobat in aceasta saptamana introducerea unei taxe pe vanzari, care fusese eliminata in urma cu zece ani, pentru cresterea veniturilor bugetare ale regiunilor, pe fondul problemelor economice amplificate de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )