Libnet.ro
UNICEF

07:31

MOTIUNE DE CENZURA. Ce spune Ponta, pentru Bloomberg, despre ziua care poate aduce o criza politica

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
MOTIUNE DE CENZURA. Ce spune Ponta, pentru Bloomberg, despre ziua care poate aduce o criza politica

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, afirma, intr-un interviu acordat agentiei de presa Bloomberg, ca ziua de maine nu va aduce nicio surpriza, sustinand ca motiunea de cenzura va fi respinsa de majoritatea parlamentara. continuă pe Wall-Street Ro

Victor Ponta pentru presa straina: Sper ca vineri sa se incheie criza politica. Fie avem o majoritate solida, ceea ce cred ca avem, fie avem o alta majoritate

Camera Deputatilor a respins marti cererea DNA de incepere a urmaririi penale in cazul premierului Victor Ponta pentru conflict de interese. Dupa aflarea rezultatului votului, Victor Ponta a declarat pentru presa.

Ce spune Ponta dupa demisia lui Rus

Regret situatia generata de declaratiile dlui Ioan Rus! Acesta si-a asumat raspunderea si mi-a prezentat demisia din functia de ministru! Am acceptat demisia si saptamana viitoare vom discuta despre inlocuitorul la acest portofoliu! .

Botnita aurita. Ultimul cadou al lui Victor Ponta pentru Voiculescu, Ghita si mogulasii locali. Din banii dumneavoastra

Nu-i asa ca demult asteptati momentul in care impozitele pe care le platiti vor fi folosite de Guvern ca sa finanteze televiziunile lui Voiculescu, Ghita si alti moguli si mogulasi locali? Asa ma gindeam si eu. Asa s-a gindit si premierul Victor Ponta, care a dat o ordonanta de urgenta prin care televiziunile vor primi in anul pre-electoral si in cel electoral 15 milioane de euro direct de la buget. Adica din taxele dvs. Da, sint eligibile si acele televiziuni care de cativa ani au infectat spatiul public, au dus campanii de presa impotriva institutiilor statului, impotriva valorilor occidentale, au pierdut zeci de procese pentru defaimare si calomnie. Aceleasi televiziuni care distorsioneaza puternic piata prin acces la finantari oculte au nevoie acum de ajutorul guvernului pentru a supravietui.

Ponta, pentru The Guardian: voi demisiona daca voi fi gasit vinovat de judecatori

Premierul Victor Ponta afirma, intr-un interviu acordat cotidianului The Guardian, ca va demisiona daca va fi condamnat de un judecator, explicand insa ca isi va putea demonstra nevinovatia in instanta.

Victor Ponta, pentru presa internationala: M-am gandit la demisie, dar nu pot lasa tara in haos

Victor Ponta a declarat marti, intr-un pentru presa straina, ca s-a gandit sa demisioneze din fruntea Guvernului, dar ca nu poate lasa tara in haos, informeaza B1 TV. Premierul sustine ca s-a gandit la.

Victor Ponta: Pentru mine cel mai bun lucru este demisia

Primul ministru a declarat pentru Antena 3 ca de indata ce a fost pus sub urmarire penala de DNA a luat in calcul posibilitatea de a demisiona si ca i-a comunicat acest lucru si presedintelui.

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )