Libnet.ro
UNICEF

22:15

Motiunea de cenzura a PNL, citita miercuri in Parlament: Dezbaterea si votul vor avea loc pe 29 septembrie (VIDEO)

B1 B1,
Motiunea de cenzura a PNL, citita miercuri in Parlament: Dezbaterea si votul vor avea loc pe 29 septembrie (VIDEO)

Motiunea de cenzura a PNL care vizeaza demiterea premierului Victor Ponta va fi citita miercuri in plenul Parlamentului. Dezbaterea si votul asupra ei vor avea loc pe 29 septembrie. Partidul National Liberal a. continuă pe B1

Motiunea de cenzura a PNL a fost citita in parlament

Liderul deputatilor liberali, Eugen Nicolaescu, a citit miercuri textul motiunii de cenzura in plenul reunit al celor doua camere. Intitulata Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!, motiunea, semnata de 180 de parlamentari, va fi dezbatuta si votata marti, de la ora 10.

Motiunea de cenzura, citita miercuri in Parlament. PNL: Suntem realisti

Motiunea de cenzura, initiata de PNL, Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!, va fi citita miercuri in plenul comun al Camerei Deputatilor si Senatului.

Motiunea de cenzura, citita miercuri in Parlament

Motiunea de cenzura, initiata de PNL, Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!, va fi citita miercuri in plenul comun al Camerei Deputatilor si Senatului.

Liviu Dragnea: Le voi propune colegilor mei sa nu votam motiunea de cenzura PNL. Ponta vrea sa ramana in fruntea Guvernului

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a facut duminica un apel catre colegii de partid sa nu voteze motiunea de cenzura care va fi depusa de PNL luni in Parlament. Dragnea sustine ca Ponta nu vrea.

Ponta, despre motiunea de cenzura a PNL: Beneficiez de sprijinul UNPR. V-a spus domnul Oprea de fiecare data

Premierul Victor Ponta a spus, luni, ca este dreptul liberalilor sa depuna motiune de cenzura impotriva Guvernului, aratand ca se bucura de sprijinul UNPR, partid-cheie al guvernarii.

DOCUMENT PNL a depus motiunea de cenzura Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!/ Liberalii il someaza pe Gabriel Oprea: Care este interesul national care reclama mentinerea lui Victor Ponta cu pretul decredibilizari

PNL a depus luni la Parlament o motiune de cenzura impotriva guvernului Victor Ponta, intitulata Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!, pentru care au semnat 180 de parlamentari dintre care 176 sunt liberali). Pentru ca motiunea de cenzura sa treaca, este nevoie de voturile a jumatate plus unu din parlamentari, adica 276 voturi. UPDATE Birourile permanente reunite ale celor doua camere din parlament au decis ca motiunea de cenzura sa fie citita miercuri, dupa dezbaterile si votul privind raportul de activitate al TVR, care incep la ora 10. Dezbaterile si votul pe motiune - marti 29 septembrie, de la ora 10. Vezi textul motiunii in documentul atasat sau in interiorul articolului.

Valeriu Zgonea: Motiunea de cenzura va fi citita miercuri, la ora 10.00, si dezbatuta martea viitoare, la aceeasi ora

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a anuntat luni ca Birourile permanente reunite ale Parlamentului au decis ca motiunea de cenzura initiata de PNL sa fie citita miercuri, la ora 10. 00, si.

Politic Show: PNL depune miercuri proiectul alegerii primarilor in doua tururi de scrutin; Elena Udrea voteaza motiunea de cenzura dar critica Opozitia; Candidatura lui Negoita la sefia PSD nu i-a picat bine lui Dragnea

PNL se da ranit in chestiunea votului prin corespondenta. Liberalul Mihai Voicu a demisionat, ieri, din fruntea Comisiei de Cod Electoral, care a ramas. Legea Big Brother, mai aproape de adoptare. Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a dat raport favorabil Legii Big Brother. Proiectul va ajunge in plenul.

PNL depune miercuri proiectul alegerii primarilor in doua tururi de scrutin

PNL va depune miercuri un proiect de lege privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, a anuntat vicepresedintele PNL Mihai Voicu.

Mihail Voicu: PNL depune miercuri proiectul alegerii primarilor in doua tururi de scrutin

Vicepresedintele PNL Mihai Voicu a anuntat ca liberalii vor depune miercuri un proiect de lege privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, informeaza Mediafax. Dupa cum stiti, in cursul sedintei.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )