Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ponta, despre motiunea de cenzura a PNL: Beneficiez de sprijinul UNPR. V-a spus domnul Oprea de fiecare data

Adevărul Adevărul,
Ponta, despre motiunea de cenzura a PNL: Beneficiez de sprijinul UNPR. V-a spus domnul Oprea de fiecare data

Premierul Victor Ponta a spus, luni, ca este dreptul liberalilor sa depuna motiune de cenzura impotriva Guvernului, aratand ca se bucura de sprijinul UNPR, partid-cheie al guvernarii. continuă pe Adevărul

Gabriel Oprea, despre motiunea de cenzura: Sprijinim coalitia si guvernul, iar pe presedinte pe toate problemele de securitate (VIDEO)

Gabriel Oprea a vorbit luni despre motiunea de cenzura a PNL si a declarat ca va sustine coalitia de guvernare, mentinand aceeasi pozitie. Sprijinim coalitia, guvernul, pe presedinte pe toate problemele de.

Liviu Dragnea: Le voi propune colegilor mei sa nu votam motiunea de cenzura PNL. Ponta vrea sa ramana in fruntea Guvernului

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a facut duminica un apel catre colegii de partid sa nu voteze motiunea de cenzura care va fi depusa de PNL luni in Parlament. Dragnea sustine ca Ponta nu vrea.

Kelemen Hunor, despre motiunea de cenzura depusa de PNL: Decizia o vom lua inainte de vot

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat luni ca formatiunea pe care o conduce va lua o decizie privind motiunea de cenzura depusa de PNL inainte de vot, precizand ca pobabil parlamentarii UDMR vor sustine.

De ce NU VREA Tariceanu sa discute cu Gorghiu si Blaga despre motiunea de cenzura

Calin Popescu-Tariceanu, presedintele Senatului, a declarat luni ca refuza sa discute cu cei doi copresedinti ai PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, pe tema motiunii de cenzura .

Sunt PSD-isti care simt cum le fuge pamantul de sub picioare. PNL cere sprijinul PSD pentru motiunea de cenzura

PNL va discuta cu toate partidele parlamentare, inclusiv cu parlamentari PSD, pentru sustinerea motiunii de cenzura impotriva Cabinetului Ponta, a declarat luni, la RFI, prim-vicepresedintele liberal, Teodor.

Ce spune Ponta despre acuzatiile pe care i le-a adus procurorului care l-a trimis in judecata

Victor Ponta, premierul Romaniei, a declarat, luni, referitor la acuzatiile pe care i le-a adus pe Facebook procurorului Uncheselu, ca el si-a spus punctul de vedere pentu ca intr-o tara democratica atunci cand cineva te acuza pe nedrept te aperi.

Victor Ponta, despre reactiile oficialilor ungari: Eu propun sa ne conducem tara de la Bucuresti si nu de la Budapesta

Pemierul Victor Ponta a declarat luni, la iesirea de la Comitetul Executiv al PSD, ca declaratiile facute de oficialii maghiari nu sunt indreptatite, in masura in care ei sunt cei care ridica garduri in interiorul spatiului european, adaugand ca eu propun sa ne conducem tara de la Bucuresti si nu de la Budapesta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )